ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Από 10 έως 31 Μαΐου οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς του δήμου Θέρμης για το έτος 2024-2025

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θέρμης, για τη σχολική περίοδο 2024-2025. Η περίοδος υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης www.thermi.gov.gr στην ειδική πλατφόρμα που τίθεται σε λειτουργία από τις 10 Μαΐου, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαδικασία μοριοδότησης των αιτήσεων. Στις δομές του δήμου Θέρμης φιλοξενούνται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Κάθε γονιός ή κηδεμόνας, θα έχει τη δυνατότητα επιλογής δύο δομών, ώστε σε περίπτωση που δε μπορεί να εξυπηρετηθεί στην πρώτη του επιλογή, να μπορεί να εξυπηρετηθεί από την δεύτερη.

Γονιός ή κηδεμόνας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υποβολή της αίτησής του, ή χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά, με τον βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής του από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα μοριοδοτούνται.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την ισχύ της ηλεκτρονικής αίτησης, θα προσκομίζονται στη δομή της πρώτης επιλογής των ενδιαφερομένων, κατόπιν συνεννόησης με την αντίστοιχη προϊσταμένη έως τις 10 Ιουνίου. Σε περίπτωση που η υποβολή των δικαιολογητικών δεν είναι ολοκληρωμένη, ή δεν ταυτίζεται με τα στοιχεία που έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, χάνεται η σειρά μοριοδότησης και η συγκεκριμένη αίτηση έπεται των άλλων που έχουν τα σωστά δικαιολογητικά όπως τους ζητήθηκαν.

Εφιστάται η προσοχή για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (λήψη voucher), με επισκέψεις από τον Ιούνιο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, ή τηλεφωνική  επικοινωνία με τον παιδικό σταθμό της πρώτης σας επιλογής.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο