Ανακοινώσεις

Αύγ
16
2019

Πρόσκληση

Αύγ
16
2019

Το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης και η Αντιδημαρχία Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώνουν τους κυνηγούς συνδημότες μας για την υπογραφή της νέας ρυθμιστικής Διάταξης για τη θήρα. Ειδικότερα, δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι αποφάσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, με τις ρυθμίσεις θήρας (Ρυθμιστική κυνηγιού) και τον καθορισμό της ετήσιας συνδρομής των κυνηγών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την νέα κυνηγετική περίοδο 2019-2020.

Συνέχεια »

Αύγ
16
2019

Εκατοντάδες συνδημότες μας αλλά και επισκέπτες από γειτονικές περιοχές τίμησαν χθες τις εκδηλώσεις προς τιμήν της “Μαγαλόχαρης”, στο ξωκλήσι της Κοίμησης της Παναγίας που χτίστηκε στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας μέσα σε ένα φυσικό άλσος αιωνόβιων δέντρων.
Πρόκειται για το μεγάλο πανηγύρι του χωριού το οποίο διαρκεί μία εβδομάδα και περιελάμβανε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να πάρουν λίγη δροσιά στο παραδοσιακό ορεινό χωριό του δήμου Θέρμης τις τελευταίες μέρες.

Συνέχεια »

Αύγ
14
2019

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θέρμης, ενημερώνει τους καταναλωτές – συνδημότες μας ότι η βλάβη που σημειώθηκε στην περιοχή Τριλόφου σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστους 2019 έχει αποκατασταθεί. Η υδροδότηση της περιοχής έxει ήδη ξεκινήσει και σταδιακά θα αποκατασταθεί η υδροδότηση σε όλη την έκταση της Κοινότητας Τριλόφου. Για περισσότερες πληροφορίες ή ενημέρωση οι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Επιχείρησης και στα τηλέφωνα : 2310 460 530 και 2310 460 540 ή στο τηλ. βλαβών 6974 995177.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Αύγ
14
2019

Με δώρο έκπληξη από τα ζαχαροπλαστεία “Τερκενλής” προς όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, πραγματοποιείται η τακτική διανομή διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, παραμονή του 15αύγουστου.
Συγκεκριμένα, μαζί με τα τρόφιμα που δίνονται από το πρωί σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, δέχτηκε μια υπέροχη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, από τα ζαχαροπλαστεία “Τερκενλή”, εκατόν έντεκα συνολικά τσουρέκια, προκειμένου να μοιραστούν στους ωφελούμενους της δομής και με αφορμή την αυριανή μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Συνέχεια »

Αύγ
14
2019

Αγαπημένα έντεχνα τραγούδια θα απολαύσουν όσοι και όσες παρακολουθήσουν τη συναυλία του Παρασκευά Θεοδωράκη στις 21 Αυγούστου στο Πλαγιάρι. Την επόμενη Τετάρτη τα Θέρμης Δρώμενα 2019 “πηγαίνουν” στην Πλατεία του Πλαγιαρίου. Το χορευτικό σύνολο DA Daiļrade Dance Group από τη Λετονία θα “ανοίξει” στις 20:30 την εκδήλωση ενώ το Μουσικό Ταξίδι θα αναλάβει ο Παρασκευάς Θεοδωράκης, ο νέος Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη Συνέχεια »

Αύγ
13
2019

Πρεμιέρα  αύριο για τα “Θέρμης Δρώμενα”, την πολυθεματική και πολυποίκιλη γιορτή του Δήμου μας, που έχει ξεπεράσει τα όρια του, ψυχαγωγεί και διασκεδάζει, παρουσιάζει το έργο των πολιτιστικών μας τμημάτων, στηρίζει και προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία και αποτελεί την απαρχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
Με γνώμονα τη δημιουργία και παρουσίαση ποιοτικών εκδηλώσεων, η ΔΕΠΠΑΘ επιχειρεί κάθε καλοκαίρι να καλύψει τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιακών και κοινωνικών ομάδων, να φέρει σε επαφή και αλληλεπίδραση τους κατοίκους ολων των κοινοτήτων μας, αλλά και με εξωστρέφεια να υποδεχθεί τους φανατικούς φίλους των “Θέρμης Δρώμενων”, που δίνουν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις του Δήμου Θέρμης. Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών περιλαμβάνει:

Συνέχεια »

Αύγ
13
2019

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτισμού και παράδοσης γιορτάζουμε το δεκαπενταύγουστο στον Τρίλοφο. Οι τριήμερες εκδηλώσεις διοργανώνονται στον Τρίλοφο, με την ευκαιρία της Εορτής του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Το πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων θα διαρκέσει από την Τετάρτη 14 Αυγούστου με μουσική παραδοσιακή βραδιά. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ ακολουθούν η Τράπεζα Αγάπης, Εσπερινός – Εγκώμια εις την Υπεραγία Θεοτόκο, το παραδοσιακό μοίρασμα των ψαριών , του κρασιού και του άρτου συνοδεία χορών στο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Τα “Τριλόφεια 2019” ολοκληρώνονται με μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Κεντρική πλατεία του Τριλόφου, πλούσιο λαϊκό γλέντι και άφθονους χορούς. Συνέχεια »

Αύγ
13
2019

Από το Σάββατο 10 Αυγούστου έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις του “Ανταμώματος” του Δεκαπενταύγουστου στο Λειβάδι.  Ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα αποφασίσουν να πάρουν λίγη δροσιά στο παραδοσιακό ορεινό χωριό του δήμου Θέρμης αυτές τις μέρες.
Λίγο έξω από το χωριό, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, τη Φτέρη, βρίσκεται το ξωκλήσι της Κοίμησης της Παναγίας που χτίστηκε στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας μέσα σε ένα φυσικό άλσος αιωνόβιων δέντρων. Εκεί, στις παρυφές του δάσους με τις βαλανιδιές και τις καστανιές “ανταμώνουν” οι απανταχού Λειβαδιώτες για να γιορτάσουν το δεκαπενταύγουστο. Συνέχεια »

Αύγ
12
2019

Η διακοπή υδροδότησης στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού αγωγού ύδρευσης. Συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης βρίσκονται στο σημείο της βλάβης και επιχειρούν την αποκατάστασή της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η υδροδότηση στην Κοινότητα Αγ. Παρασκευής θα ξεκινήσει σταδιακά τις απογευματινές ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες ή ενημέρωση οι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6974 995 -177 και κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Επιχείρησης: 2310 460 530 και 2310 460 540.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης