Ανακοινώσεις

Δεκ
18
2018

Ο Δήμαρχος Θέρμης προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη Μίσθωσης ‘Εργου με δύο (2) εξωτερικούς ειδικούς συνεργάτες κλάδου ΠΕ ή ΤΕ Οικονομικού για την υποστήριξη του δήμου Θέρμης στη λειτουργία Δομής Στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του έργου «ACTions for the SuppOrt and enhancement of SocIAl entrepreneurship at Local level»/ «Δράσεις για την υποστήριξη και ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο».

με το ακρωνύμιο ACT SOCIAL

Υποβολή αιτήσεων από την Τετάρτη 19-12-2018 έως και την Δευτέρα 24/12/2018 και ώρα 14: μμ. Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Δ/νση : Δημοκρατίας 1, ΤΚ 57001 Θέρμη

Πληρ: Παπανικολάου Ευγενία 2313-300778

Δεκ
18
2018

Δείτε το πρακτικό συνεδριάσεως της επιτροπής επιλογής προσωπικού ορισμένου χρόνου της ΔΕΠΠΑΘ για την υλοποίηση των γενικών και εδικών προγραμμάτων άθλησης για όλους κατά την περίοδο 2018-2019. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ 2018-2019

 

Δεκ
18
2018

Σε τρεις ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Ραιδεστό 10/12, στα Βασιλικά 12/12 και στον Τρίλοφο 14/12, προχώρησε ο Δήμος Θέρμης και η Μονομετοχική Α.Ε. με τη συμμετοχή επαγγελματιών, επιχειρηματιών ή παραγωγών του αγροδιατροφικού τομέα.
Πρόκειται ουσιαστικά για την ολοκλήρωση της πρώτης δημόσιας δράσης της πρωτοβουλίας  για την  ίδρυση και λειτουργία της ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ -CLUSTER . Η συγκεκριμένη δράση ολοκληρώθηκε με  τις ανοιχτές συναντήσεις στις συγκεκριμένες Δημοτικές Κοινότητες και τη σημαντική συμμετοχή των   αγροτών, κτηνοτρόφων , επαγγελματιών και επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Αγροδιατροφικής αλυσίδας  στην περιοχή του Δήμου μας .

Συνέχεια »

Δεκ
18
2018

Το Νέο Ρύσιο υποδέχεται το Φυσικό Αέριο την ερχόμενη Κυριακή με μία ειδική τελετή αφής φλόγας. Με αφορμή την επέκταση της τροφοδότησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, σε νέες Δημοτικές Κοινότητες της περιοχής μας, ο δήμος Θέρμης συνδιοργανώνει μαζί με την εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ ειδική εκδήλωση καλωσορίσματός του, με μια τελετή αφής φλόγας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, του Προέδρου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Δ.Σ. κ. Βενέτιο Μπούρα και του Γενικού Διευθυντή της, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, που θα υποδέχονται τον κόσμο, ενώ θα ανάψουν συμβολικά και τη φλόγα του φυσικού αερίου.

Συνέχεια »

Δεκ
18
2018

Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προσπάθειές του για κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών συνδημοτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ενίσχυσε ένα ακόμη Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τη δομή επισκέφτηκαν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μια καθηγήτρια από το «Pinewood American International school», προσφέροντας δυο σακούλες γεμάτες παιχνίδια για τα παιδάκια των 400 ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Συνέχεια »

Δεκ
17
2018

Πλημμύρισε με Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες από τις παιδικές χορωδίες και τις χορωδίες πολλών σχολείων κάθε γωνιά της Θέρμης το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τις γιορτές σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Κοινότητες του Δήμου μας για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δένδρων.
Την γιορτινή ατμόσφαιρα, που έδωσε ένα διαφορετικό τόνο και χρώμα, από αυτόν της σκληρής καθημερινότητας, απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι σε κάθε γωνιά του Δήμου Θέρμης και φέτος με τους πολίτες να αγκαλιάζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις εορταστικές εκδηλώσεις, γεμίζοντας τις πλατείες των χωριών για να δουν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, να απολαύσουν τη μουσική και να ζήσουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες βραδιές και φυσικά να τιμήσουν δεόντως τα ζεστά ροφήματα και τα κεράσματα που με τόσο μεράκι και αγάπη ετοίμαζαν και προσέφεραν οι τοπικοί Σύλλογοι, που και φέτος δήλωσαν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις.
Αναλυτικά το περασμένο Σάββατο «Φωτίστηκαν» το Κάτω Σχολάρι ο Τρίλοφος και το Πλαγιάρι, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους συνδημότες μας «καλές γιορτές» , επαναλαμβάνοντας το κοινωνικό μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα που δεν είναι άλλο από την ελπίδα η εορταστική περίοδος που διανύουμε να ζεστάνει τις καρδιές όλων στέλνοντας μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, μήνυμα ελπίδας και χαράς σε όλους.

Συνέχεια »

Δεκ
17
2018

Φέρνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, πέντε από τις καλύτερες χορωδίες του Δήμου μας ετοιμάζουν υπέροχες μελωδίες, αγαπημένα κάλαντα, ύμνους και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε μία μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης. Συγκεκριμένα η Μικτή Πολυφωνική χορωδία Θέρμης, η-Μικτή Πολυφωνική χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων, η Μικτή Πολυφωνική χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Νέας Ραιδεστού, η-Πολυφωνική Χορωδία «Θερμαϊδες» και η Πολυφωνική Χορωδία Μίκρας του Κέντρου Πολιτισμού Πλαγιαρίου, θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους ένα εορταστικό πρόγραμμα με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Συνέχεια »

Δεκ
17
2018

Την  προσοχή και  συμβολή των συνδημοτών μας στο έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών και αντικατάστασης των καμμένων λαμπτήρων από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας ζητά η αρμόδια Αντιδημαρχία Συντήρησης -Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.
Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας, στο εξής να υποβάλλουν αιτήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο, ώστε να μπορούν οι υπάλληλοι – ηλεκτρολόγοι του Τμήματος να εντοπίζουν τα σημεία παρέμβασής τους.
Αναλυτικά, σε κάθε σχετικό αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό στοιχεία επικοινωνίας όπως: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και τηλέφωνο καθώς επίσης και σχετικό σχεδιάγραμμα της περιοχής αν είναι δυνατόν, ώστε να επιτρέπεται ο εύκολος εντοπισμός της περιοχής παρέμβασης από το προσωπικό του Τμήματος, άμεσα και αποτελεσματικά.

Συνέχεια »

Δεκ
14
2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεκ
14
2018

Παιχνίδια και στολίδια για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφεραν σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά όλων των τάξεων του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολεγίου, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Σουζάνα Αθανασάκη και Στέφανο Λιόλιο.
Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος που δέχτηκε επίσκεψη έκπληξη στο γραφείο του, από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ελληνικού Κολεγίου, συνεχάρη θερμά το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου που κατανοώντας την επιδείνωση της καθημερινότητας για αρκετούς συνδημότες μας σήμερα, διδάσκουν στα παιδιά τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης προς το συνάνθρωπο. “ Από το σχολείο παίρνουμε τη γνώση για το μέλλον, αλλά μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης, τόσο εσάς όσο και την κινητήριο δύναμη που βρίσκεται πίσω από αυτή τη σημαντική σημερινή πρωτοβουλία που είναι το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης ανήκει και στις οικογένειες όλων σας, για αυτή τη γενναία προσφορά, που θα δώσει χαρά στα παιδιά των 400 περίπου ωφελούμενων του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

Συνέχεια »© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης