ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Καταχώριση αιτήματος

μέσω του novoville WebApp

O Δήμος μας εκσυγχρονίζει τις δημοτικές υπηρεσίες με το νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville.
Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον Δήμο μας, ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας. Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για την εξέλιξη του ζητήματος που αναφέρατε, μέχρι και την οριστική του διευθέτηση.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου;

Η καταχώρηση αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone & Android)
είτε μέσω του Novoville WebApp παρακάτω σε αυτή τη σελίδα

Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 5 απλά βήματα:

  1.  Επιλογή τοποθεσίας
  2. Επιλογή είδους αιτήματος
  3. Προσθήκη σύντομης περιγραφής (προαιρετικά)
  4. Προσθήκη φωτογραφίας
  5. Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημά σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ενημερώσεις για την πορεία επίλυσής του έως την οριστική του διευθέτηση.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλείτε στο 15114, να υποβάλλετε προφορικά το αίτημά σας το οποίο στη συνέχεια θα εγγράφεται στο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία επίλυσης.

Η γραμμή θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 14:30. Αντίθετα, η εφαρμογή της Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, εννοείται πως είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος, όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας και βοηθήστε μας να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο! Κάντε το κλικ!

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Novoville webapp και να συνδεθείτε άμεσα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο