ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με εκατέρωθεν ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από μέρους της διοίκησης του ΝΠΔΔ, της δημοτικής αρχής και των μελών του, έκοψαν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι δύο νέες δομές των ΚΑΠΗ Αγίου Αντωνίου και Σουρωτής. Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής και πλήθος μελών των ΚΑΠΗ , έδωσαν το «παρών» και αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα Χρονιά για υγεία, ευημερία και δημιουργία.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μωραϊτης κατά το σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι δράσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας για την Γ΄ ηλικία, θα συνεχιστούν  και  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “έχουμε χρέος να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές και τα διδάγματα της ζωής τους, αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας”.


“Με αισιοδοξία και ενότητα,  θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να ξεπερνούμε εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Με την αρωγή και τη βοήθεια φυσικά του Δήμου Θέρμης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, θα συνεχιστεί η πολιτική μας επιλογή , να αναβαθμίζουμε διαρκώς το εύρος της Κοινωνικής μας παρέμβασης, σταθερά και αμείωτα και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως δεδομένο τον σεβασμό που δικαιωματικά αποδίδουμε στην Τρίτη Ηλικία. Και το 2020 προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις, με στόχο την ενίσχυση, αλλά και ανακούφιση όλων των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου.


Άπαντες συμφώνησαν πως με θέληση, συνοχή και αγάπη γι αυτό που κάνουμε θα συμβάλουμε στη διατήρηση της κοινωνικής ζωντάνιας, ενώ αντάλλαξαν πλήθος ευχές με τα μέλη των δομών. Παράλληλα ευχήθηκαν καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην Πρόεδρο του νέου ΚΑΠΗ Αγίου Αντωνίου που φρόντισε για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης κ. Γεωργία Σιμοπούλου, καθώς και την νέα Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Σουρωτής κ. Αθανασία Ασλάνη.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης συνεχίζεται το επόμενο διάστημα ως εξής :
9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 το πρωί κοπή πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου και τέλος στις
• 16 Φεβρουαρίου 2020 κόβουν την πίτα τους στο ΚΑΠΗ Καρδίας και ώρα 11:00 το πρωί.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με εκατέρωθεν ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από μέρους της διοίκησης του ΝΠΔΔ και των μελών του, το ΚΑΠΗ Τριλόφου, έκοψε χθες Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Αργύρης Μωραϊτης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέλιος Αποστόλου, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής και του ΚΑΠΗ Τριλόφου κ. Ευάγγελος Παπαναγιώτου, καθώς και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ , έδωσαν το «παρών» και αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα Χρονιά για υγεία, ευημερία και δημιουργία.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο