ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

KENTRO KOINOTHTAS 2

Ο Δήμος Θέρμης αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων κοινωνικών προβλημάτων, συνεχίζει να παρέχει στο “Κέντρο Κοινότητας”,  που βρίσκεται στην οδό Αποστόλου & Γρηγορίου Ταβάκη 28, Θέρμη, δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης σε όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου μας. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης ανάμεσα στις προτεραιότητες που έχει θέσει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του είναι και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Ψυχικής Υγείας και η προώθηση με κάθε τρόπο της ενημέρωσής τους.

Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση των κατοίκων πιο απομακρυσμένων περιοχών, ο Δήμος Θέρμης λειτουργεί δυο νέα τοπικά γραφεία υποστηρικτικών υπηρεσιών στη Δημοτική Κοινότητα Πλαγιαρίου και στο δημοτικό διαμέρισμα Τριαδίου. Η ψυχολόγος θα βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Πλαγιαρίου κάθε Δεύτερα, Τετάρτη & Πέμπτη & στο χώρο του ΚΑΠΗ Τριαδίου κάθε Τρίτη & Παρασκευή από 08:00 πμ – 16:00 μμ
Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν σε ενημέρωση & συμβουλευτική ενηλίκων (σε επίπεδο ατόμου, ζεύγους & οικογένειας) σε ποικίλα θέματα όπως:

διαχείριση συναισθηματικής κατάστασης, άγχους, κατάθλιψης
• αντιμετώπιση κρίσεων πανικού
• διαχείριση διαπροσωπικών και κοινωνικών σχέσεων
• αντιμετώπιση προβλημάτων στην οικογένεια και στις σχέσεις γονέων και παιδιών/εφήβων
• αντιμετώπιση τραυματικών συμβάντων ζωής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στην ψυχολόγο του κέντρου κοινότητας κ. Βασιλεία Συμεωνίδου, καθημερινά, τις ώρες 08:00 πμ – 16:00 μμ., στο τηλέφωνο 2313300739 (Ακολουθείτε τις οδηγίες, για Κέντρο Κοινότητας επιλέγετε το 1 και στη συνέχεια, για Ψυχολόγο επιλέγετε πάλι το 1).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

logotypo DHMOY THERMISΟ Δήμος Θέρμης αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των κατοίκων του ιδιαιτέρα σε περιόδους έντονων κοινωνικών προβλημάτων, προσφέρουν εντελώς δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο