Δελτία Τύπου

Ιούλ
25
2016

Δείτε την ανακοίνωση της ΔΕΠΠΑΘ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ενός (1) ατόμου στη θέση Καλλιτεχνικού Διευθυντή Δημοτικού Ωδείου Θέρμης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 2016

Ιούλ
25
2016

λεωφορειο 2  Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει ότι την εβδομάδα που διανύουμε και συγκεκριμένα από αύριο 26 Ιουλίου 2016, δεν θα πραγματοποιούνται τα απογευματινά δρομολόγια  της δημοτικής συγκοινωνίας των 18.00 και 20.00, έως και τις 22 Αυγούστου 2016.

Ιούλ
22
2016

Στην πρόσληψη δύο ατόμων με ειδικότητα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορόστου χρόνου διάρκειας 2 μηνών προτίθεται να προβεί ο Δήμος Θέρμης. Δείτε την ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις .

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο δημαρχείο της Θέρμης, στον 1ο όροφο, τις ώρες από 8:00 έως 14:00 μ.μ.
Ιούλ
21
2016

1 1667zograf 1zograf5zograf4 Τις εμπειρίες τους, τον κόσμο όπως τον βλέπουν αλλά και όπως θα ήθελαν να είναι, αποτύπωσαν σήμερα στο χαρτί τα προσφυγόπουλα που διαμένουν στην προσωρινή ανοιχτή δομή φιλοξενίας στα Βασιλικά κατά τη διάρκεια δημιουργικού εργαστηρίου με τους εικαστικούς Χρήστο Αλαβέρα, Εύα Μπλούτσου και τη βοήθεια του Σπύρου Δελαπέρα.
Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά παρεμβάσεων και δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού που σχεδίασαν και υλοποιούν ο δήμος Θέρμης, η ΔΕΠΠΑΘ και τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε συνεργασία με την οργάνωση Save the Children και τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας. Συνέχεια »

Ιούλ
11
2016

φωτο δημοσιο Ο Δήμος Θέρμης ενημερώνει τους δημότες, πως λόγω σοβαρής και εκτεταμένης τεχνικής βλάβης, οι υπηρεσίες του Δήμου που εδρεύουν στο Τριάδι, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Σε περίπτωση ανάγκης ή επείγουσας περίπτωσης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις διοικητικές υπηρεσίες στο Δημαρχείο Θέρμης και στο τηλέφωνο 2313300701, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

 

Ιούλ
8
2016

επιστολήIMG_20160707_143237IMG_20160707_143252

Πάνω στο δρόμο, έξω από την ανοικτή δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις αποθήκες “Κορδογιάννη” υπάρχει ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στην Αγ. Αικατερίνη. Το σπάσιμο του σταυρού πάνω στο εκκλησάκι προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Έγινε, όμως, αφορμή για να αποδειχθεί άλλη μια φορά πως η νηφάλια αντιμετώπιση των γεγονότων και ο αλληλοσεβασμός ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ευαίσθητα θέματα θρησκείας ή διαφορετικότητας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Επιτροπή Κατοίκων Δήμου Θέρμης επανατοποθέτησε τον σπασμένο σταυρό ενώ η κοινότητα των προσφύγων με προσωπική εργασία έβαψε και εξωράισε το εκκλησάκι. Με επιστολή τους ενημέρωσαν ότι “υπεύθυνα” για την καταστροφή ήταν παιδάκια που το έσπασαν κατά λάθος στο παιχνίδι, ζήτησαν συγνώμη εκ μέρους τους και εξέφρασαν το σεβασμό τους για όλες τις θρησκείες.
Ο Δήμος Θέρμης και η Επιτροπή Κατοίκων Δήμου Θέρμης πιστεύουμε ότι ο αλληλοσεβασμός, η εκτίμηση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη διαφορετικότητα αποτελούν τη βάση για την ομαλή συμβίωση σε κάθε κοινωνία.

Ιούλ
7
2016

maxresdefaultΞεκινά τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα «ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» που αφορά τα θαλασσινά μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ Δήμου Θέρμης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρόγραμμα θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες και συγκεκριμένα από 11/7/2016 έως τις 29/7/2016, στη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν 150 δρομολόγια από 10 ειδικά μισθωμένα για το σκοπό αυτό λεωφορεία σε κοντινές παραλίες όπως τα Νέα Πλάγια, τα Φλογητά, η Βεργιά Χαλκιδικής και ο Ποταμός Επανομής. Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα και με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν περίπου 500 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Ιούλ
7
2016

pasinh skoyf;itsa

Πρωτότυπη Μουσική |Γιώργος Κουρουπός
Παραμύθι ,Αφήγηση | Ιουλίτα Ηλιοπούλου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στις 6 μμ
Δημοτικό Θέατρο Θέρμης

Ένα οικολογικό μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους της Ιουλίτας Ηλιοπούλου και με μουσική του Γιώργου Κουρουπού θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής “Συνθέρμια plus”.   Πρόκειται για την Πράσινη, πλέον, Σκουφίτσα μια ιστορία που συναντά την γνωστή μας Κοκκινοσκουφίτσα μεγάλη πια , να ζει στο παλιό σπίτι της γιαγιάς της ανάμεσα στα δέντρα, με τον σκύλο της τον Βερίκοκο και να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το δάσος όταν άρχισαν να κόβουν δέντρα και να χτίζουν ,όταν ξέσπασε μιά μεγάλη πυρκαγιά. Συνέχεια »

Ιούλ
6
2016

Εφημερίδα “Θέρμης Δρώμενα” Νο 166

Ιούλ
4
2016

moyzalasΜε αφορμή τον εμπρησμό του υπηρεσιακού οχήματος του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Υπουργός κ. Γιάννης Μουζάλας εκφράζουν τη συμπαράσταση, την έντονη καταδίκη και την απόλυτη αποδοκιμασία σε κάθε μορφή βίας και εκβιασμού.
“Οι Τοπικές Κοινωνίες όπως και οι ηγεσίες αυτών έχουν δείξει δείγματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού προς τους ταλαιπωρημένους Πρόσφυγες και Μετανάστες. Ευθύνη του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η αστυνόμευση, η βελτίωση των συνθηκών για τους ανθρώπους και η εμπέδωση ισότητας, ισονομίας και ισοπολιτείας για όλους.
Οποιοσδήποτε επιχειρεί να τραμπουκίσει, να τρομοκρατίσει ή να εκβιάσει αυτούς που συμβάλλουν στη λύση του προβλήματος, το μόνο που καταφέρνει είναι να σφυρηλατεί την αίσθηση αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης μεταξύ των υγειών κομματιών της Κοινωνίας μας.”© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης