Δελτία Τύπου

Ιούλ
2
2015

Εργασίες καθαρισμού Ανθεμούντα κοντά στον βιολογικό της Θέρμης

Φωτογραφία0823-2

Εργασίες καθαρισμού Ανθεμούντα κοντά στον βιολογικό της Θέρμης

Ζημιά που προκλήθηκε στους Ταγαράδες από τις βροχοπτώσεις

Σε καθαρισμούς ρεμάτων και διευθέτηση της απροσκόπτης ροής τους μετά τις πλημμύρες, που σημειώθηκαν φέτος προχώρησε το τμήμα  Συντηρήσης και Αυτεπιστασίας το προηγούμενο τρίμηνο. Τα φερτά υλικά που συσσωρεύτηκανλόγω των έντονων και συνεχών βροχοπτώσεων στα ρέματα προκάλεσαν πλημμύρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε σπίτια και καλλιέργειες. Οι εργασίες της υπηρεσίας αφορούσαν σημεία με ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνέχεια »

Ιούν
25
2015

images

Σας ενημερώνουμε ότι από 16/6/2015, πρόκειται να λειτουργήσει Καλοκαιρινή Φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας, Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών, Δημοτικό Σχολείο N.Ρυσίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από 7:00 έως 16:00 στο 2ο Δ.Σ. Τριλόφου, Δ.Σ. Βασιλικών, 2ο Δ.Σ. Θέρμης και από 7:30 έως 15:30 στο Δ.Σ. Ν.Ρυσίου και 2ο Δ.Σ.Καρδίας για το χρονικό διάστημα από 16 έως 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε όλα τα σχολεία από  7:00 έως 16:00. Συνέχεια »

Ιούν
19
2015

BasketballΤο 1ο SKILL IMPROVEMENT BASKETBALL CAMP διοργανώνει το Τμήμα Μπάσκετ του Α.Π.Ο.Θ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, το τριήμερο 24-25 και 26 Ιουνίου 2015  στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Θέρμης. Στο camp συμμετέχουν παιδιά που αθλούνται σε πολλούς συλλόγους του δήμου μας, αλλά και της Aνατολικής Θεσσαλονίκης γενικότερα.                                                                          Συνέχεια »

Ιούν
16
2015

kdapmeaΣε μια γιορτή με χορό, εικαστικά, παιχνίδι αλλά και ολυμπιακό πνέυμα καλούν μικρούς και μεγάλους τα παιδιά και οι εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αγκαλιάζω» αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 19:30 στην Κεντρική Πλατεία της Θέρμης.

Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι διοργανώνουν τη 2η καλοκαιρινή γιορτή τους «Μαζί» και παρουσιάζουν παροδιασιακούς χορούς αλλά και μοντέρνους χορούς, τις κατασκευές τους, εικαστικό παιχνίδι, αλλά και το παραολυμπιακό άθλημα “Boccia”. Μαζί τους, χορεύει το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων  “Ο Μ. Αλέξανδρος”. Συνέχεια »

Ιούν
16
2015

χωρίς τίτλοΤα ΕΑΡΙΝΑ είναι η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων, η οποία σηματοδοτεί τη λήξη των πολιτιστικών σχολών και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ, παράλληλα, είναι αφιερωμένη στην προστασία και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
Στα ΕΑΡΙΝΑ γιορτάζουμε την οριστική απομάκρυνση της χωματερής και, συγχρόνως, απλώνουμε ένα δίχτυ προστασίας πάνω από το χωριό μας.
Ο Εθελοντισμός, η Συνεργασία όλων των πολιτών και ο Πολιτισμός είναι τα όπλα μας. Σύνθημά μας: «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ – «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Συνέχεια »

Ιούν
10
2015

imagesΓια το φλέγον ζήτημα της σχολικής στέγης αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μοναδων του δήμου μας θα ενημερώσουν τα μέλη της σχολικής κοινότητας ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλιος Αποστόλου, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Ιούν
9
2015

aimodosiaΕθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ότι την Κυριακή 14 Iουνίου στο 1ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, από τις 9 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι.
Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες του δήμου μας, που ανταποκρίνονται στα καλέσματά μας, και τους παρακαλούμε να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα όσο συχνά επιτρέπεται και μπορούν.
Για τους συμπολίτες μας, που θέλουν να γίνουν αιμοδότες για πρώτη φορά, ακολουθούν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις του Εθνικού Κέντρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα τους βοηθήσουν στην απόφασή τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αιμοδοσία:

Συνέχεια »

Ιούν
9
2015

χωρίς τίτλο«Μύρισε καλοκαιράκι…» και αποφασίσαμε να το καλωσορίσουμε στη φύση και να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας σε ένα χώρο που αποτελεί παράδειγμα αποκατάστασης και προστασίας του Περιβάλλοντος, να νιώσουμε το αεράκι του δάσους και να παίξουμε κάτω από τη σκιά των δέντρων.
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που λειτουργούν στο πλαίσιο του νομικού προσώπου «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγή Δήμου Θέρμης», προσκαλούν όλους τους φίλους στην 1η Καλοκαιρινή Γιορτή, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο της Θέρμης, Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 19:00μμ. Συνέχεια »

Ιούν
9
2015

Δείτε το μηνιαίο απολογισμό εσόδων – εξόδων των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης.

- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ

- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ

Ιούν
8
2015

imagesΣε πρόσληψη 18 καθηγητών Φυσικής Αγωγής και 3 ναυαγοσωστών προτίθεται να προχωρήσει η ΔΕΠΠΑΘ προκειμένου να απασχοληθούν στο Πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα”. Για υποβολή αιτήσεων μέχρι και τη Δευτέρα 15/6 απευθυνθείτε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση: Καραολή κ΄ Δημητρίου – Καπετάν Χάψα, Δημοτική Ενότητα Θέρμης, τηλ. 2310463423) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.  Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την προκήρυξη εδώ.

© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης