Δελτία Τύπου

Δεκ
19
2014

10609593_604788382980490_9050377364719231482_nΈνα νέο όχημα παραχωρήθηκε στο Δήμο Θέρμης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πρόκειται για ένα όχημα ταχείας επέμβασης, Dodge “Dakota” 4Χ4, πλήρως εξοπλισμένο για πυρόσβεση και απάντλιση υδάτων που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας του Δήμου Θέρμης. Το όχημα παραχώρησε δωρεάν η πυροσβεστική υπηρεσία μετά από αίτημα του δήμου και το παρέλαβε το τμήμα οχημάτων του δήμου με τον Aντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ.Βασίλη Μουστάκα, τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Λιβαδίου κ.Άρη Τσιλιπάκο και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας από τον Περιφερειάρχη Κεντ. Μακεδονίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Αθανασόπουλο.

Δεκ
18
2014

Νέα τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/12 στις 18:00. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η λήψη απόφασης για τη χρηματοδότηση του προγράμματος εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής,  η στοχοθεσία οικονομικών αποτελεσμάτων 2015,  το ετήσιο πρόγραμμα δράσης και προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», αλλά και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης και ο  προϋπολογισμός έτους 2015 της δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.). Επισης θα συζητηθεί η υλοποιήση του προϋπολογισμού του Γ’ Τριμήνου.

Για να δείτε την πλήρη πρόσκληση: Δεκέμβριος

Δεκ
15
2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

Δεκ
12
2014

κατάλογος Ένα φυσικό έλατο θα στολιστεί και θα φωταγωγηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου  στο Λιβάδι στα “Πλατάνια”, την κεντρική πλατεία του χωριού, στις 16:30. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στο Λιβάδι, δεν θα σταματήσουν το Σάββατο. Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδιωτών θα δώσουν χαρά στις οικογένειες και τους υπερήλικες κατοίκους μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα.  Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 19:00 τα παιδάκια του χωριού μπορούν να συμμετέχουν σε μία γιορτή με μουσική, τραγούδια, γλυκά και δώρα αποκλειστικά γι’ αυτά. Λίγο αργότερα, στις 19:00, οι “μεγάλοι” θα απολαύσουν μια χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά.

 

Δεκ
11
2014

banner xmas  ----- 2014Αύριο, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην  Πλατεία Παραμάνα Θέρμη. Το άναμμα του δέντρου θα γίνει υπό τους ήχους της Ορχήστρας Σαξοφώνων του  Δημοτικού Ωδείου Θέρμης Κu Klux Sax σε διεύθυνση Θεόφιλου Σωτηριάδη. Τραγούδια και κάλαντα θα ακούσουμε από την Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης υπό τη διεύθυνση της δασκάλας της μουσικής Φανής Νοταρά. Το 10 Σύστημα Προσκόπων Θέρμης θα στήσει το Δέντρο των Ευχών και οι   Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης θα είναιπαρόντες. όπως πάντα, συγκετρώνοντας χρήματα για το Ορφανοτροφείο “Μέλισσα”.

Δεκ
11
2014

x-mas συναυλία Πλαγιάρι14 Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα ανάψουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Πλαγιάρι. Παράλληλα θα γίνεται και εργαστήρι χριτουγεννιάτικων στολιδιών από το τμήμα εικαστικών του Κέντρου Πολιτισμού Πλαγιαρίου. Στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του  Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου θα ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη Συναλία Φωνητικής Μουσικής από τη Μικτή Χορωδία Μίκρας υπό τη διεύθυνση του Κανάρη Κεραμάρη.

Δεκ
11
2014

imagesΑπό αύριο Παρασκευή 12/12 ξαναρχίζουν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών από το Πλαγίαρι για το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας στον Τρίλοφο. Τα δρομολόγια σταμάτησαν πριν από 20 μέρες, περίπου, λόγω της ασάφειας που υπήρχε όσον αφορά τη χιλιομετρική απόσταση των κατοικιών των μαθητών από το γυμνάσιο. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Θεοφάνη Παπά, και των υπηρεσιών του δήμου και της περιφέρειας, το πρόβλημα διευθετήθηκε και έτσι από αύριο δίνεται ένα τέλος στην ταλαιπωρία των παιδιών και των γονιών τους .

Δεκ
10
2014

κατάλογοςΜε ομόφωνη απόφασή του και ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά του Κέντρου Υγείας Θέρμης, κρουεί των κώδωνα του κινδύνου για το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ απο τις εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές της απαξίωσης και της υποχρηματοδότησης και απαιτεί ενίσχυση και εκσυγρονισμό των δομών και του προσωπικού του. Συνέχεια »

Δεκ
5
2014

κατάλογοςΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 08 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αγιογραφία, η τέχνη της ψυχικής ανάτασης, της ευχάριστης ενασχόλησης με τα χρώματα και τα πινέλα αλλά και της εσωτερικής αναζήτησης με την προσευχή.Μία ομάδα καλλιτεχνών με γνώμονα την τεχνική της Αγιογραφίας και την ψυχική ευφορία που αυτή προσφέρει παρουσιάζουν τα έργα τους με θέμα : «Οι Παναγίες του κόσμου» Συνέχεια »

Δεκ
4
2014

afisa_e8elontes«Όταν δε ζούμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε κιόλας νεκροί»
Τάσος Λειβαδίτης

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας της Θέρμης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Παραμάνα. Από τις 18.00 οι εθελοντές διασώστες θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία της Θέρμης για να ενημερώσουν σχετικά με τον εθελοντισμό και την πολιτική προστασία με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, συγκεντρώνουν χρήματα υποστηρίζοντας το έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”. Συνέχεια »

© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης