ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

mrΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσφέρει υποτροφίες αριστείας για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να χορηγηθούν υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων των ΠΜΣ σε άριστους υποψήφιους ενόψει της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς 2014-2015.
Οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές παρουσιάσεις (info-sessions), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης: Πέμπτη 11 και 18 Σεπτεμβρίου 2014 και Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. Ώρα έναρξης: 17.15.Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει δέκα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους άμεσα μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται είναι τα εξής:
Executive MBA
MSc in Management
MSc in Banking & Finance
MSc in Sustainable Development (Κατευθύνσεις: Sustainable Strategies, Sustainable Tourism)
MSc in Strategic Product Design
LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution
MA in Black Sea Cultural Studies
MA in Art, Law and Economy
MSc in Information and Communication Technology Systems
MSc in Energy Systems (Κατευθύνσεις: Energy Management, Renewable Energy)

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και για δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο