ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Μετά τη λειτουργία των κέντρων φυσιοθεραπείας, τα «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» παρέχουν υπηρεσίες Διαιτολόγου – Διατροφολόγου για τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας που είναι μέλη των μέλη των Κ.Α.Π.Η.. Η αρχή του προγράμματος θα γίνει από τα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και  να αποσπάσουν συμβουλές για την καθημερινή τους διατροφή ανάλογα με τις ευαισθησίες και τις παθήσεις τους, όπως χοληστερίνη, διαβήτη, καρδιοπάθειες και προβλήματα στο γαστρεντερικό τους σύστημα.

Ο υπεύθυνος Διαιτολόγος αναλαμβάνει την απώλεια ή την πρόσθεση βάρους, με πλήρη καταμέτρηση όλων των σωματικών στοιχείων του ενδιαφερόμενου (λιπομέτρηση, βάρος, ύψος κ.α.) δίνοντας ανά δύο εβδομάδες την ανάλογη διατροφή έως ότου φτάσουν στο επιθυμητό τους αποτέλεσμα.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. της Καρδίας θα εξυπηρετούνται κάθε Δευτέρα από τις 08.30π.μ. έως τις 12.30μ.μ. στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Καρδίας. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και τηλεφωνικά ραντεβού είναι το 23920 61555.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Κάτω  Σχολαρίου  μπορούν να επισκέπτονται τον Διαιτολόγο κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 08.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ. στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου. Για τηλεφωνικά ραντεβού θα πρέπει να καλούν στο τηλ. 23920 91999.

Ενώ τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Τριλόφου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 08.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ.  θα βρίσκουν τον υπεύθυνο Διαιτολόγο στο Δημοτικό Κατάστημα του Τριλόφου,  στο τηλέφωνο 23923 30227.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο