ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις|

κατάλογος…μύθοι, προκαταλήψεις, λαθεμένες αντιλήψεις, άγνοια, παραπληροφόρηση περιβάλλουν τη βία κατά των γυναικών και εμποδίζουν πολίτες, γυναίκες και άντρες, οικογένειες, επαγγελματίες, φορείς, πολιτεία να λάβουν μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος…

Στο Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών, από το 1998, μαθαίνουμε από τις ίδιες τις γυναίκες την εμπειρία τους και, από το 2005, επικοινωνούμε αυτή την εμπειρία με όσες/ους δεν έχουν καμιά εμπειρία βίας στη ζωή τους.

ΒΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ είναι το εργαστήριο Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης στο οποίο συζητούμε, επεξεργαζόμαστε τα θέματα βίας κατά των γυναικών…στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσες/οι, για προσωπικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς κα. λόγους, ενδιαφέρονται να λάβουν γνώση, να ενημερωθούν, να συζητήσουν , να είναι ΕΝΕΡΓΕΣ/ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν καθώς η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, μέσα από την Πράξη 3.2.4. που αφορά την Υποστήριξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Γυναικείων Οργανώσεων), αναγνωρίζει την αναγκαιότητα πρόληψης, μέσα από δράσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης και ενισχύει οικονομικά, μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, το Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης – Ε.Κ.Α.Ψ.Υ. για τη διεξαγωγή του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310.27.67.82, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 10π.μ. – 2μ.μ.

Για συμμετοχή/αιτήσεις μπορείτε να ενημερώνεστε, κατόπιν ραντεβού, κάθε Πέμπτη, ώρες 6-8μ.μ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο