Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Αναβαθμισμένη και με περισσότερες συμμετοχές θα είναι το φετινό καλοκαίρι η “Γιορτή Σταφυλιού” στο Κάτω Σχολάρι.
Στο πλαίσιο των προτάσεων για επιπλέον δράσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής της “Γιορτής”, αλλά και επιπλέον συμμετοχές που κατέθεσε ο Σύλλογος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κάτω Σχολαρίου, στο Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, την Πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικόλαο Ζήση, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η συμμετοχή του Λετονικού χορευτικού συγκροτήματος DA DAILARE.

Μάλιστα σε συνάντηση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Χατζάγα με τον Λετονό Πρόξενο κ. Κωνσταντίνο Γώγο αποφασίστηκε και η διεξαγωγή στο πλαίσιο της γιορτής φωτογραφικής έκθεσης, η οποία θα περιλαμβάνει τις παραδοσιακές στολές της Λετονίας και θα φιλοξενηθεί στο Κάτω Σχολάρι.
Ήδη ο Λετονός Πρόξενος, έχει παραδώσει στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κάτω Σχολαρίου το σχετικό φωτογραφικό υλικό της έκθεσης, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο χώρο όπου θα φιλοξενηθεί η έκθεση, καθώς και στο σημείο, όπου για μία ακόμη χρονιά φέτος, θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις της “Γιορτής Σταφυλιού 2019”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка