Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Μίκρας διοργανώνει τη «Νύχτα των Αστεριών» στην Κοινότητα του Τριλόφου. Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης και με στόχο να τονωθεί η αγοραστική διάθεση των καταναλωτών, η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Μίκρας επαναλαμβάνει φέτος τη «Νύχτα των Αστεριών», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και αμέσως μετά ξεκινούν οι δράσεις της Νύχτας των Αστεριών υπό την επιμέλεια της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Μίκρας οι οποίες περιλαμβάνουν: συναυλίες, happenings, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, facepainting, κάλαντα, γιορτινά κεράσματα και παραδοσιακούς χορούς και φυσικά εξαιρετικές προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα είναι ανοιχτά ως αργά το βράδυ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κεντρική Σκηνή:

 

  • Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Κινηματογραφικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Καθηγητής : Καραπινίδης Δημήτρης

 

  • Παραδοσιακά Κάλαντα από την Παιδική Χορωδία του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Τριλόφου με την εκπαιδευτικό Κική Βενιωτά.

 

  • Χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε επτά γλώσσες από το 1ο Γυμνάσιο Μίκρας.

 

  • Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με την παρουσία δημάρχου Θέρμης – Θεόδωρου Παπαδόπουλου και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Μίκρας.

 

  • Παρουσίαση από το παιδικό τμήμα μοντέρνου χορού του Κέντρου Πολιτισμού Τριλόφου της ΔΕΠΠΑΘ. Επίδειξη χορού από το 2ο Δημοτικό Τριλόφου και από τη σχολή χορού Bodyvelop. Επίδειξη Τae Kwon Do από τον Αθλητικό Σύλλογο Tae Kwon-Do Μίκρας. Επίδειξη Kung Fu από τη Σχολή Kung Fu Τριλόφου.

 

  • Θεατρικό δρώμενο από τα θεατρικά εργαστήρια πολιτιστικού συλλόγου Επανομής.

 

Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους και χορός στην κεντρική σκηνή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου.

 

Κλείσιμο Νύχτας των Αστεριών με την υπέροχη ανερχόμενη swing μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, «Γραμμόφωνο».

 

  • Στα decks ο DJ Ανδρέας Νικάκης.

 

 

 

Πλατεία Ρωμέικο:

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου κερνά ζεστό κρασί και χορεύει μαζί μας. Συμμετέχει μουσικό σύνολο με ακουστικές κιθάρες από το 1ο Γυμνάσιο & 1ο Λύκειο Μίκρας δίνοντας κέφι στην πλατεία και προσφέροντας ζεστή σοκολάτα. Ανταλλακτικό παζάρι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Μίκρας. Μαζί τους και το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης

 

 

 

Κεντρική Πλατεία:

 

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου θα διεξάγονται παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές & Facepainting από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου, δράσεις από διάφορους Συλλόγους και Φορείς, ενώ παράλληλα ξωτικά και ξυλοπόδαροι θα φωτογραφίζονται με τους μικρούς μας φίλους. Ο Αθλητικός Τρίλοφος  θα προσφέρει ζεστή σοκολάτα στην πλατεία δημαρχείου.

Παραδοσιακά κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών Τριλόφου θα περιμένουν τους καλεσμένους, μπουφές με εδέσματα από τον Χ.Ο.Τ. ΖΟΥΜΠΑΤ, όπως επίσης κρασί, τσάι, χυμοί και διάφορα κεράσματα από τη Δόξα Τριλόφου, τις Ακαδημίες Micra FC και φυσικά την Κοινότητα Τριλόφου. Συμμετέχει η Πνοή Ελπίδας (ΑΜΚΕ) με Βazaar χειροτεχνημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό όπως και ο Σύλλογος Εθελοντών Ανανηπτών ΔΙΝΩ ΖΩΗ θα δημιουργήσει δεντροκαλλιτεχνήματα σε πανό μαζί με τα παιδιά.

 

 

 

 

 

Συμμετέχουν:

 

Πολιτική Προστασία Μίκρας,

 

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων,

 

Σύλλογος Γυναικών Τριλόφου,

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου,

 

Χορευτικός Σύλλογος ΖΟΥΜΠΑΤ,

 

Σύλλογος Εθελοντών Ανανηπτών «Δίνω Ζωή»,

 

Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Α.με.Α. Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης

 

Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης,

 

Οργάνωση Πνοή Ελπίδας για τη στήριξη οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης,

 

Α.Μ.Π. Σύλλογος Δόξα Τριλόφου,

 

Ακαδημίες Micra FC.

 

Φιλοζωική ομάδα «Blue Bubble» σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών φιλόζωων Κυμίνων, Μαλγάρων και φίλων.

 

 

 

 

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους:

– Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη οικονομική στήριξη της εκδήλωσης

 

– Δήμο Θέρμης για την ουσιαστική οικονομική ενίσχυση της Νύχτας των Αστεριών

 

– Πολιτική Προστασία Μίκρας για την πολύτιμη συνδρομή της στην περιφρούρηση της εκδήλωσης

 

– Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης για το συντονισμό της βραδιάς.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο