ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων τμήματος επέκτασης Θέρμης α΄ φάση», προϋπολογισμού 3.550.000€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από πόρους του προϋπολογισμού του Δήμου Θέρμης, ολοκληρώθηκε. Παραδόθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης και έγινε διοικητική παραλαβή του με την 146/23-05-2023 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου προκειμένου άμεσα να δοθεί σε χρήση για να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό οι κάτοικοι της περιοχής.

Το έργο αντιμετωπίζει το αποχετευτικό πρόβλημα περίπου στο 65% με 70% της περιοχής επέκτασης του οικισμού Θέρμης. Αποτελεί τμήμα – Α΄ φάση της εγκεκριμένης συνολικής «Μελέτης Αποχέτευσης Ακαθάρτων ∆.∆. Θέρμης». Το φθινόπωρο αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου το οποίο θα καλύπτει και το υπόλοιπο τμήμα της επέκτασης Θέρμης.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής επέκτασης Θέρμης των οποίων έμπροσθεν των ιδιοκτησιών τους διέρχεται αγωγός ακαθάρτων να προσέλθουν για τη σύνδεση του ακινήτου τους στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α Θέρμης (Παλαιολόγων 4 Θέρμη).

Πληροφορίες:

Ιστοσελίδα ΔΕΥΑ Θέρμης: https://www.deya-thermis.gr/aitiseis


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο