Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Sports_Management_2018Ένα νέο πρόγραμμα σεμιναρίων, το Spring School: Sports Management ξεκινά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, που εδρεύει και λειτουργεί στο δήμο Θέρμης. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων και την εξέταση βασικών θεμάτων που σχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού, από άτομα που ήδη δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα παραχθεί γνώση και θα καλλιεργηθούν δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για τα στελέχη του κλάδου. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 23 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.
Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και άλλων σχολών, αθλητικογράφους, αθλητικούς παράγοντες κτλ) που επιθυμούν να αποκτήσουν και γνώσεις σχετικά με διοικητικές θέσεις και που δε διαθέτουν το απαραίτητο υπόβαθρο στο αθλητικό management. Επίσης, απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για το χώρο του αθλητισμού είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, καθώς και σε γονείς που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν καλύτερα να υποστηρίξουν τα παιδιά τους που ασχολούνται με τον (πρωτ)αθλητισμό.
Εισηγητές
Οι εισηγητές θα προέρχονται από τον ακαδημαϊκό και τον αθλητικό χώρο, καθώς και από διάφορους αθλητικούς φορείς. Συγκεκριμένα, είναι οι: Νίκος Ζεϊμπέκης (Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Πρώην Καλαθοσφαιριστής), Γιώργος Σφαιρόπουλος (Δικηγόρος, Μάνατζερ αθλητών, Sfera Sports Association), Βασίλειος Παπαχαρίσης Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης), Λάζαρος Παπαδόπουλος (Iδρυτής Athlenda, Ιδρυτής GBA Academy, Πρώην Καλαθοσφαιριστής), Αριστοτέλης Ζουρνατσίδης (Τeam Manager KAE ΠΑΟΚ), Κώστας Χαραλαμπίδης (Προπονητικό team ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Πρώην Καλαθοσφαιριστής ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Ιδρυτής GBA Academy), Περικλής Στέλλας (Αθλητικογράφος), Ελένη Μπέλλα (Αθλητίατρος, Εξειδίκευση σε θέματα διατροφής στον αθλητισμό), Άρης Γρηγοριάδης (Παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης).
Περίοδος διεξαγωγής
Ημερομηνίες: 7, 8, 10, 15 & 17 Μαΐου 2018
Ημέρες & Ώρες: Καθημερινές- απογευματινές ώρες
Εγγραφές
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ενδιαφέροντος λήγει την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο