ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Οι γονείς επί το έργον ενώ μεταφέρουν την παιδική χαρά

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2012-13) το 2/θέσιο oλοήμερο Νηπιαγωγείο Σουρωτής στεγάζεται πλέον σε δύο (2) αίθουσες, αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε έγινε η προσθήκη μιας ακόμη αίθουσας δίπλα στην παλιά. Με τον τρόπο αυτό, για πρώτη φορά στάθηκε δυνατό να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις εγγραφής των νηπίων και προνηπίων που κατατέθηκαν στο Σχολείο, το οποίο φιλοξενεί φέτος το διπλάσιο αριθμό μαθητών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά χάρη στην κοινή προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, των νηπιαγωγών, των υπηρεσιών του Δήμου και το συντονισμό της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής.

Η νέα αίθουσα είναι προκατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ  και τοποθετήθηκε στα τέλη του Ιουλίου. Το τμήμα Συντήρησης & Αυτεπιστασίας του Δήμου σχεδίασε τους βοηθητικούς χώρους και κατασκεύασε τις βάσεις για την αίθουσα και τους χώρους αυτούς.

Στις 20 Αυγούστου άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή βοηθητικών χώρων (προθαλάμου, τουαλετών και αποθήκης), οι οποίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες αυτές, καθώς και η καθαριότητα του χώρου, έγιναν χάρη στην εθελοντική εργασία που προσέφεραν οι παρακάτω γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο:

Σβεντζούρης Θεόδωρος, Φίλιος Στέργιος, Ζίου Αντώνης, Μπερδεμιώτης Χάρης, Χουρίδης Πασχάλης, Πασχαλίδης Αντώνης, Κοσμαρίκος Κοσμάς, Πεϊτζίκας Νίκος, Παναγιωτόπουλος Γιάννης, Κουκουλεκίδης Γιαννιός Σπύρος, Χατζηναούμ Γιάννης, Σακελλαρίου Παντελής, Τζιόλας Νίκος, Εμμανουηλίδης Κωνσταντίνος, Τούρετσεκ Ναταλία, Βατούση Ευγενία, Μιχαηλίδου Μαρία και Μοσχόβη Δέσποινα.

Η αγορά των υλικών για την κατασκευή των βοηθητικών χώρων έγινε με χορηγίες του εργοστασίου “Σουρωτή Α.Ε.” και των αδερφών Μάτζαρη. Το Τμήμα Συντήρησης & αυτεπιστασίας συνέβαλε στον ελαιοχρωματισμό των χώρων, στον ηλεκτροφωτισμό στην πλακόστρωση ενώ πρόκειται να προβεί άμεσα στην τοποθέτηση των παιχνιδιών της παιδικής χαράς στη νέα τους θέση που υποδείχτηκε από το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου.

Τα εγκαίνια της αίθουσας έγιναν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε από τις νηπιαγωγούς του Σχολείου Όλγα Ευταξία, Άννα Κούγια και Όλγα Κύρου και τους γονείς, παρουσία του δημάρχου Θέρμης κ. Θόδωρου Παπαδόπουλου, της εκπροσώπου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρας Χίνη και του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κων/νου Εμμανουηλίδη.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια

Στιγμιότυπο απο τα εγκαίνια

Βοηθητικος χώρος και W.C.

Εσωτερικό της αίθουσας

Εσωτερικοί βοηθητικοί χώροι

Η αίθουσα

Η κατασκευή των βοηθητικών χώρων.

Η κατασκευή των βοηθητικών χώρων

Η μεταφορά της παιδικής χαράς.

Στη σύσκεψη που έγινε τον Ιούνιο με το Δήμαρχο οι γονείς προσφέρθηκαν να εργαστούν εθελοντικά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο