ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Χωρίς κατηγορία|

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει για δεύτερη  συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Θεσσαλονίκη: Όψεις και προοπτικές μιας πόλης» (Thessaloniki, Views and Perspectives of a City). Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από την  απελευθέρωση της πόλης. Η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές πήρε παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου. 

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, ως δυναμικό μέλος της πνευματικής και δημιουργικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης ενθαρρύνει την ανακάλυψη και την καλλιτεχνική αποτύπωση των διαφορετικών όψεων της πόλης μας, των ανθρώπων και της ιστορίας της. Μέσα από το φωτογραφικό τους φακό οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συλλάβουν και να παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την πνοή μιας ζωντανής και δημιουργικής πόλης με πλούσια πολιτιστική παράδοση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δυο κατηγορίες: Στην πρώτη ανήκουν οι φοιτητές οποιουδήποτε ακαδημαϊκού ιδρύματος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και στη δεύτερη οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 30η Οκτωβρίου 2012.

Τα βραβεία που θα δοθούν είναι :

Βραβείο κοινού : 500 ευρώ

1ο  βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών : 500 ευρώ

1ο βραβείο στην κατηγορία των μη φοιτητών: 500 ευρώ

2ο και 3ο βραβείο (ανεξαρτήτου κατηγορίας): Ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα σεμιναρίων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 2012-2013

 

Η επιτροπή θα δώσει τιμητικά βραβεία και σε όσους καταλάβουν την 4η , 5η και 6η θέση (ανεξαρτήτου κατηγορίας) και θα επιλέξει όσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στις εγκαταστάσεις του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους τους διαγωνισμού παρακαλούμε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://contest.ihu.edu.gr/


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο