Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου  και από τις 08.00 έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος  στη Δ.Ε.Βασιλικών – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών  που πρόκειται να εκτελεστούν – στην περιοχή εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού : Λιβαδίου – Βασιλικών, καθώς και: Λουτρά Θέρμης, Οικισμός Λαναρι, Λακκιά, Άνω και  Κάτω Περιστερά, Λιβάδι, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : Μαβίδου, Δασαρχείο Βασιλικών κ.α. καθώς και των : αρδευτικών, αντλιοστασίων και Φ/Β σταθμών Ν.Ραιδεστού και Βασιλικών. 

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο