Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, δύο από τους δημιουργικότερους και πιο αγαπημένους συνθέτες και μουσικούς παρουσιάζουν στο Φράγμα της Θέρμης, μία συναυλία γεμάτη με αγαπημένα  τραγούδια και μελωδίες, στην οποία συμμετέχει η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης,  ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ.
Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και ο Γιώργος Κατσαρός στο σαξόφωνο θα παίξουν αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους με την ορχήστρα και με εξαιρετικούς ερμηνευτές. Τα τραγούδια τους θα ερμηνεύσουν η μοναδική Λένα Αλκαίου, ο επί εικοσαετίας συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας και η Τερέζα.

Συνοδεία εκλεκτών ερμηνευτών, οι δύο συνθέτες θα παρουσιάσουν ένα ηχητικό πανόραμα του πλούσιου έργου τους γεμάτο τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων και όλοι έχουμε τραγουδήσει, όπως «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε». “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”, “Ποιος το ξέρει”, “Όλα δικά σου”, “Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες”, “Χίλιες βραδιές”, “Έκλαψα χτες”, “Τι σου ‘κανα και πίνεις” // «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καημός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Έρωτα μου ανεπανάληπτε», «Αποκλείεται», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Θα υπάρχω θες δε θες», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» και δεκάδες άλλα, που αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος από τα τραγούδια που υπογράφει συνθετικά ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός.
Ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστα τραγούδια, νοσταλγικές μελωδίες από musicals, ξένα και ελληνικά τραγούδια, λαϊκά και μη, θα μας θυμίσει και θα μας διασκεδάσει. Τους συνοδεύει ορχήστρα βιρτουόζων μουσικών και οι ενορχηστρώσεις φέρουν την υπογραφή του Κώστα Νικολόπουλου. Συμμετέχει η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка