Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση των Εθελοντών Καρδίας οι οποίοι σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πρασίνου Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Θέρμης διοργάνωσαν δενδροφύτευση την Κυριακή 14 Μαρτίου, στο χώρο του παλιού γηπέδου ποδοσφαίρου της Καρδίας (μπασκέτες). Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν κάτοικοι της Καρδίας, καθώς και από άλλες περιοχές όπως Πλαγιάρι, Τρίλοφος, Επανομή, ακόμη και από τη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο του παλιού γηπέδου φυτεύτηκαν δεκαπέντε φυλλοβόλα λυριόδεντρα και περίπου τριάντα καλλωπιστικοί θάμνοι που διέθεσε η αντιδημαρχία Πρασίνου.

Εκτός από τις φυτεύσεις, οι Εθελοντές Καρδίας κατασκεύασαν και τέσσερα παγκάκια από τσιμεντόλιθους προκειμένου να χρησιμοποιούνται απ’ όσους επισκέπτονται την περιοχή. Έγιναν επίσης εργασίες καλλωπισμού σε παγκάκια τα οποία υπήρχαν ήδη εκεί, κλαδεύσεις σε δέντρα της περιοχής, ενώ καθαρίστηκε και το γήπεδο από τα αγριόχορτα. Τις επόμενες ημέρες, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και τη συνδρομή της Κοινότητας Καρδίας, θα τοποθετηθούν στο χώρο της δενδροφύτευσης καλάθια απορριμμάτων. Παράλληλα, η Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Θέρμης πρόκειται να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Στις δράσεις της περασμένης Κυριακής συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Στέλιος Γκιζάρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φανή Χατζηδημητρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка