ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

afisa 2 Η Ομάδα Θεάτρου Άλμα φέτος ανεβάζει τη μοναδική  κωμωδία ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ , του Georges Feydeau, συνεχίζοντας την καλλιτεχνική της πορεία στον μαγικό χώρο του θεάτρου κι αφήνοντας στην άκρη τις πρακτικές δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζει.

Η παράσταση θα γίνει στο Αμφιθέατρο Λυκείου Τριλόφου την Παρασκευή 31/01, το Σάββατο 2/02 και την Κυριακή 3/02 2014 και ώρα 20:00. 

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποιον θα ήθελε να συμμετέχει και να προσφέρει.

Το έργο:

Ένας γιατρός «μεταμφιέζεται» σε ράφτη για να γλιτώσει το διαζύγιο κι άθελά του ξετυλίγει ένα φαινομενικά ατέλειωτο κουβάρι παρεξηγήσεων.Μια ξεκαρδιστική φάρσα του γνώστη του είδους Georges Feydeau, που δείχνει με περίσσιο χιούμορ και σατυρική διάθεση το εύθραυστο των ανθρωπίνων σχέσεων, καθώς και τον αιώνιο πόθο των ανθρώπων για λίγη περιπέτεια.

Το έργο παρουσιάζεται προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα .

Ο συγγραφέας:

Ο Georges Feydeau, γεννημένος στο Παρίσι το 1862, ήταν Γάλλος θεατρικός συγγραφέας, γνωστός για το είδος της φάρσας. Έγραψε πάνω από εξήντα έργα, όπως το Ψύλλοι στ’ αυτιά, το Γουρούνι στο σακί και το Ξενοδοχείο ο Παράδεισος, ωστόσο τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του τη γνώρισε με το Ράφτης Κυριών. Η περιπετειώδης ζωή του τον οδήγησε στην τρέλα και τέλος στον θάνατο, στα 58 του μόλις χρόνια.

Σκηνοθεσία: Ματίνα Τσιβιτσιάρη

Πρωταγωνιστούν με τη σειρά που εμφανίζονται :

Ιάκωβος: Μαρία Καρλάκη

Γιατρός Βολάνης: Γιώργος Λιαδής

Υβόννη Βολάνη: Αναστασία Λιαδή

Λούλης: Θοδωρής Ιωαννίδης

Κα Δαρζέντα: Δέσποινα Αμπατζή

Σουζάνα Φωκά: Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Άγγελος Φωκάς: Σταύρος Εκλεμές

Πελάτισσα: Μαρία Καρλάκη

Ρόζα Μπενάκη – Δασκαλάκη: Ευαγγελία Παπαγρηγορίου

programma (1)

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο