Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χατζηδημητρίου Φανή σας προσκαλούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα διοργανωθούν τον μήνα Οκτώβριο.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 15/10/2023 το πρωί από τις 09.00- 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Καραολή & Δημητρίου), σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άγιος Παύλος.
Έπειτα, την σκυτάλη θα αναλάβουν τα Βασιλικά και θα διοργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 16/10/2023 το απόγευμα από τις 17:00 έως 20:00 στο κτίριο της Κοινότητας Βασιλικών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της προέδρου κ. Γιαννιού Όλγας.
Η αιμοδοσία είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλους μας. Η έγκαιρη πρόσβαση σε μετάγγιση αίματος από μονάδα που έχει ληφθεί μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας συνιστά μέτρο εξοικονόμησης ζωής. Δίνοντας αίμα, βοηθάμε να σωθούν έστω και 3 ζωές με μια μονάδα αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ευγενή πράξη, και οι αιμοδότες δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και την κοινωνική ευθύνη απέναντι στο ανθρώπινο σύνολο.
Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε αυτόν τον σκοπό. Για τους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τις ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου θα υπάρχουν ειδικά κουτιά συλλογής φαρμάκων. Με την ευγενή χορηγία του Δήμου Θέρμης, θα διανεμηθούν δωρεάν μπρελόκ που θα αναγράφουν την ομάδα αίματος.
Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка