ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Οι εθελοντές επί το έργον

Η διάθεση των απλών πολιτών να συμμετέχουν με εθελοντική εργασία στη βελτίωση των συνθηκών της ποιότητας ζωής και στην επίλυση προβλημάτων του τόπου τους είναι ένα από τα βασικά θέματα που αναδείχθηκαν σε όλες τις συναντήσεις ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες που έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ακούω… Προτείνω…Συμμετέχω». Οι πολίτες μέσα από τα αιτήματα και τις προτάσεις τους έδειξαν ότι όχι απλά αναγνωρίζουν τις σημερινές δυσκολίες αλλά ότι είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να ασχοληθούν ενεργά για τον τόπο μέσα από εθελοντικές πρωτοβουλίες.

Μία πρωτοβουλία που ήρθε αμέσως μετά τις συναντήσεις αυτές είναι αυτή των κατοίκων του Τριαδίου, οι οποίοι με την εθελοντική εργασία τους κατασκεύασαν ένα τοιχίο μήκους 500μ. και την υποδομή για την τοποθέτηση περίφραξης.

Πρόκειται για τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Τριάδι, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου και της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου. Σκοπός ήταν η διευκόλυνση της ασφαλούς πρόσβασης των πεζών στις υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί.

Γι’ αυτό το λόγο η μονάδα της Αεροπορίας 350ΠΚΒ παραχώρησε για χρήση στο δήμο Θέρμης μια λωρίδα γης πλάτους 2,5 μ. και μήκους 500μ. περίπου για να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο ώστε η πρόσβαση των πεζών προς το Αθλητικό Κέντρο και τις Υπηρεσίες του δήμου που στεγάζονται στην περιοχή αυτή να είναι ασφαλής.

Οι εθελοντές που έβαλαν την προσωπική τους εργασία ήταν οι: Αθανάσιος Ιορδανίδης, Πολυχρόνης Ιορδανίδης, Γεώργιος Δεληγιαννίδης, Αντώνης Πογωνίδης, Τάσος Τσακμακίδης, Δημοσθένης Αλβανούδης και Δημήτριος Ιωαννίδης, οι Καράμπουρνου Κώστας και Παπαδόπουλος Σάββας, επίσης κάτοικοι Τριαδίου, διέθεσαν την ξυλεία για το καλούπωμα του τοιχίου, ο δήμος παραχώρησε τα μηχανήματα και απαραίτητα υλικά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο