ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Εκδηλώσεις, Χωρίς κατηγορία|

Το ΚΕ.Π. Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας  του Δήμου Θέρμης, η  Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θέρμης και το ΚΑΠΗ Θέρμης  συνεργάζονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών και διοργανώνουν  ομιλία με τίτλο :Νέα Δεδομένα στην Διάγνωση ,Πρόληψη και Αντιμετώπιση  της Νόσου Alzheimer Η ομιλία θα γίνει με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο.Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΘέρμηςΚαραολή και Δημητρίου και Καπετάν Χάψα και ομιλητές θα  είναι :

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Μάγδα Τσολάκη Ομότιμη Καθηγήτρια ΙατρικήςΠαρουσίαση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θέρμης από τον πρόεδρο της και υπεύθυνο του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης Ιατρό Κωνσταντίνο Τιτέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για Τέστ Μνήμης που θα γίνουν την  Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό κέντρο Θέρμης.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης  συμμετέχει ενεργά το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης.

Υπεύθυνη Δράσης η Συντονίστρια του ΚΕ.Π . Υγείας Θέρμης Μάγδα Παπανίκου.Αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων του ΚΕ.Π. Υγείας η Εταιρία FARCOM A. E.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο