ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου και Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ σήμερα Τετάρτη 10/9 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση  της Ε.Ε της ΠΕΔΚΜ  η οποία εξέτασε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το περιεχόμενο της τροπολογίας που συμφωνήθηκε στη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών την Τρίτη 2/9/2014 με την παρουσία των εκπροσώπων της ΠΕΔ και της Περιφέρειας, για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αφορά τις μεταφορές των μαθητών.
Επειδή το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ξεπεραστεί και η τροπολογία έχει ήδη ψηφιστεί, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της Κυβέρνησης για άμεση δημοσίευση του σε ΦΕΚ.
Στη συνέχεια παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ.Θεοφάνη Παπά, ο οποίος κλήθηκε και παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της Ε.Ε., συζητήθηκε:
α) η διαδικασία με βάση την οποία θα γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διαπραγμάτευση με τους μεταφορείς από μέρους της Περιφέρειας, όπως προβλέπεται από την τροπολογία.
β) το πρόβλημα που προέκυψε από τη μη καταβολή ορισμένων δεδουλευμένων προς τους μεταφορείς εκ μέρους της Περιφέρειας, εξαιτίας απορριπτικής απόφασης Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συμφωνήθηκε να παρθούν πρωτοβουλίες για γρήγορη επίλυση του θέματος που εκκρεμεί και είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.
Τέλος καλεί τους ιδιοκτήτες λεωφορείων στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης και συναισθανόμενοι το καθήκον τους απέναντι στις χιλιάδες των οικογενειών και των μαθητών να συμμετάσχουν στις διαδικασίες διαπραγμάτευσης που θα κληθούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μην ταλαιπωρηθούν γονείς και μαθητές.

tropologia


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο