ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Το ΚΕΠΕΑ Θέρμης σε συνεργασία με την Κοινότητα Λιβαδίου, τη Διεύθυνση Παιδείας, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού και το Αυτοτελές Τμήμα  Πολιτικής  Προστασίας του Δήμου Θέρμης οργανώνουν κύκλο εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της προτεινόμενης κεντρικής θεματικής ενότητας για το σχολικό έτος 2023 – 24 “Φυσικές καταστροφές: Πρόληψη, αντιμετώπιση και οι επιπτώσεις τους στο Περιβάλλον, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία”. Ο κύκλος εκπαίδευσης εντάσσεται στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης και του προγράμματος της UNESCO «Learning cities» (Θέρμη, πόλη που μαθαίνει) και απευθύνεται σε κάθε άτομο-δημότη της Θέρμης.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, 10.00 – 12.00, θα υλοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα του κύκλου με θέμα «Εκπαίδευση πολιτών σε φυσικές καταστροφές: Σεισμοί και τσουνάμι» στο κτίριο του ΚΕΠΕΑ Θέρμης στο Λιβάδι. Στη συνέχεια, 12.00 – 13.00, θα ακολουθήσει ξενάγηση στον οικισμό του Λιβαδίου και το δάσος της περιοχής.

Συνεργαζόμενοι φορείς στην παραπάνω δράση είναι: το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης – Παράρτημα Λιβαδίου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδίου και το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο