ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Ένα χορωδιακό αφιέρωμα προς τιμή του μουσικού δημιουργού Γιώργου Ζαμπέτα διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης και η μαέστρος Ελευθερία Μεταξά. Έχει τον τίτλο «Τα Ωραία του Ζαμπέτα» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στις 20.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης με ελεύθερη είσοδο.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πολυγραφώτατους συνθέτες – τραγουδιστές- σολίστες! O πιο ρομαντικός μάγκας, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ο ανυποχώρητος λάτρης της απλότητας και της ουσίας όπως αποκαλείται, γεννήθηκε και δεν πέθανε ποτέ… Γιατί τα τραγούδια του συνεχίζουν να μας συντροφεύουν καθημερινά!

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα συμμετέχουν: η Παιδική χορωδία Κ.Π. Ταγαράδων και οι Μικτές Πολυφωνικές Χορωδίες “Θερμαΐδες”,  Μίκρας Κ.Π. Πλαγιαρίου, Κ.Π. Νέας Ραιδεστού και Κ.Π. Ταγαράδων. Στο πιάνο θα είναι η Νάνσυ Αραμπατζή, στο μπουζούκι ο Αντώνης Μπαλάσκας και στην παρουσίαση της εκδήλωσης η Όλγα Ευταξία. Τη διεύθυνση των χορωδιών, τις χορωδιακές επεξεργασίες, την επιμέλεια κειμένων και το οπτικό υλικό έχει η μαέστρος Ελευθερία Μεταξά.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο