ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζονται αύριο Παρασκευή 21 Μαΐου οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, αύριο θα γίνουν drive through tests (μέσα από το αυτοκίνητο), στην περιοχή του Άλσους του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο της Θέρμης προς Πανόραμα, στην έξοδο προς Χαριλάου. Οι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Στους ελέγχους τους οποίους διενήργησε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στην κοινότητα Νέας Ραιδεστού τη Δευτέρα 17 Μαΐου, σε σύνολο 128 rapid test βρέθηκαν 6 θετικά, ποσοστό 4.69% και αφορούν σε 3 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Κατά τους drive through ελέγχους οι οποίοι έγιναν χθες Τετάρτη 19 Μαΐου στη Θέρμη στο Άλσος του Αγίου Τρύφωνα, διενεργήθηκαν 189 rapid test και βρέθηκε 1 θετικό (0.53%) που αφορά σε 1 γυναίκα 20 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο