ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

pneumoO Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), προσφέρει δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης στις 23, 24 και 25 Απριλίου στο ΚΑΠΗ  Θέρμης επί της οδού Καραολή & Δημητρίου με Κολοκοτρώνη. Το πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου για την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας. Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου, τις εξής μέρες και ώρες:
• Πέμπτη 23 Απριλίου, ώρες: 09:00 έως 12:00
• Παρασκευή24 Απριλίου ώρες: 09:00 έως 12:00
• Σάββατο 25 Απριλίου ώρες : 09:00 έως 12:00

Εξέταση μπορούν να κάνουν κάτοικοι του Δήμου Θέρμης ηλικίας άνω των 40 ετών, όσοι καπνίζουν, άτομα που εκτίθενται σε ρυπογόνους παράγοντες, άτομα με δυσκολία στην αναπνοή ή με πρωινό βήχα και γενικά άτομα που ενδιαφέρονται να ελέγξουν τη λειτουργία των πνευμόνων τους.Η εξέταση είναι απλή και ανώδυνη, είναι διάρκειας 10 λεπτών, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των πνευμονικών παθήσεων. Το πρόγραμμα δωρεάν σπιρομέτρησης θα πραγματοποιηθεί από ιατρό πνευμονολόγο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου στο τηλ.: 2310 466 691.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο