ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε δωρεά ενός αγροτεμαχίου, εκτάσεως 3.437,50 τ.μ. προς τον Δήμο Θέρμης προχώρησε η συμπολίτισσά μας κ. Αφροδίτη Κούση. Συνοδευόμενη από τον αδελφό της, κ. Κωνσταντίνο Κούση, η δωρήτρια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Θέρμης και, εμφανώς συγκινημένη, συνυπέγραψε με τον Δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, το συμβόλαιο της δωρεάς. Η κυρία Κούση εξέφρασε προς τον Δήμαρχο την επιθυμία της το ακίνητο να διατεθεί από τον Δήμο για κοινωφελείς σκοπούς, και ζήτησε να μην πωληθεί για κανέναν λόγο.

Ο Δήμαρχος Θέρμης από την πλευρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη δωρήτρια και σημείωσε πως η προσφορά της αποτελεί σπουδαία χειρονομία, η οποία θα βοηθήσει τον Δήμο. Δεσμεύτηκε, παράλληλα, ότι ο δήμος δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πώληση του ακινήτου, αλλά θα το αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο ικανοποιώντας κοινωφελείς σκοπούς.

Το αγροτεμάχιο περιγράφεται σε τοπογραφικό διάγραμμα που επισυνάφθηκε στο συμβόλαιο δωρεάς και βρίσκεται σε θέση πλησίον της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στα όρια της Κοινότητας Τριλόφου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο