ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Η νέα ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ του Δήμου Θέρμης λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και είναι ΑΝΟΙΧΤΗ σε κάθε πολίτη και επιχείρηση. Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ από διαπιστευμένους διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

  • Παρέχει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ πληροφόρηση, χρήσιμες οδηγίες και συνδέσμους επικοινωνίας σχετικά με το θεσμό της ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. Τι είναι η διαμεσολάβηση, πώς γίνεται, πού γίνεται, πόσο κοστίζει, ποιες ιαφορές μπορεί να επιλύσει κλπ..
  • ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΜΕ μαζί σας κατά πόσο μπορεί η υπόθεση που σας απασχολεί να λυθεί με διαμεσολάβηση.
  • Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, υπό προϋποθέσεις, σε άπορους πολίτες του δήμου με βάση ειδικά κοινωνικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ του δήμου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ. Ένας διαμεσολαβητής του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών θα βρίσκεται στους χώρους της ΠΥΛΗΣ κάθε Τετάρτη 17:00 – 19:00. Μπορείτε να τον συναντήσετε για μια συζήτηση ενημέρωσης (κατόπιν συνεννόησης) κάνοντας μια απλή επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Όσοι προτιμούν να εξοικονομήσουν χρόνο μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Υπεύθυνη της Πύλης Διαμεσολάβησης, κα Μαρία Κέκη στο τηλέφωνο 6977015304. Μπορούν έτσι να έχουν μια πρώτη συζήτηση για τη διαμεσολάβηση ή και να προγραμματίσουν μια συνάντηση ενημέρωσης στους χώρους της Πύλης με την ίδια ή με κάποιον από τους διαμεσολαβητές της Πύλης.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε-MAIL. Για όσους επιλέγουν την ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας με την ΠΥΛΗ, μπορούν να στέλνουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πύλης με ερωτήματα για τη διαμεσολάβηση ή με αιτήματα για συναντήσεις. Όλα τα μηνύματα φτάνουν στην Υπεύθυνη της ΠΥΛΗΣ και απαντώνται το αργότερο την επόμενη ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο