ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

fotomesitesΣε Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε, σήμερα, ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης με στόχο την τόνωση της κτηματαγοράς στους Δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού συμμετείχε ο Δήμαρχος Θέρμης  Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Πρόεδρος των Μεσιτών Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι οι δύο δήμοι αποτελούν τις σημαντικότερες για την κτηματαγορά περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος Θέρμης τόνισε ότι οι συνθήκες ζωής στο δήμο Θέρμης είναι υψηλού επιπέδου και ότι ο δήμος θέρμης διαθέτει πάνω από 1800 δημοτικά ακίνητα των οποίων τα αναλυτικά στοιχεία θα είναι, σύντομα, στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου μέσα από εφαρμογή GIS που υλοποιείται την παρούσα περίοδο. Επίσης, σημείωσε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην περιοχή, τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό, κυρίως στους τομείς των αθλητικών εγκαταστάσεων και των εγκαταστάσεων διαβίωσης ηλικιωμένων.
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο δήμος για τη βελτίωση του νομικού πλαισίου που διέπει τις μακροχρόνιες μισθώσεις της δημοτικής περιουσίας αλλά και την αντίσταση του δήμου προς τις πιέσεις για αύξηση του συντελεστή δόμησης στις περιοχές επέκτασης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες διαβίωσης και ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του Δήμου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο