ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε 221 ανήλθαν τα τεστ covid-19 τα οποία έκανε σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο ΕΟΔΥ στην περιοχή της Θέρμης και όλα ήταν αρνητικά. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αίτημα του δήμου Θέρμης, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ), πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο Θέρμης – Πανοράματος, παραπλεύρως της οδού Θέρμης – Χαριλάου.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι καθώς και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, πάντοτε στο ίδιο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαν γίνει άλλα 162 τεστ τα οποία ήταν επίσης όλα αρνητικά.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ γίνεται χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος οι διερχόμενοι οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους και για το αποτέλεσμα του ελέγχου ενημερώνονται μέσω αποστολής sms, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή τηλεφωνικά στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο