ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

fwto bravo koryfhs

Με μια τελετή στο Μέγαρο Μουσικής ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 τα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά το QualityNet Foundation, αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες  που συμβάλλουν στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.Ο Δήμος Θέρμης με το πρόγραμμα «Ανοιχτά πρωτόκολλα και εργαλεία για την εκπαίδευση και κατάρτιση των εθελοντικών οργανώσεων στο τομέα της πολιτικής προστασίας και της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών (δασικές πυρκαγιές) σε Ελλάδα και Βουλγαρία (δ.τ. OUTLAND)» έλαβε την τιμητική διάκριση “BRAVO MARKET” στην υποκατηγορία Προώθηση της Καινοτομίας. Στην εκδήλωση, τον Δήμο Θέρμης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης  κ. Απόστολος Τσολάκης, ο οποίος και παρέλαβε το Βραβείο.

BRAVO 2Ο γενικός στόχος του προγράμματος OUTLAND, το οποίο υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση  Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου Θέρμης, ήταν η δημιουργία ενός πλαισίου για την εκπαίδευση και κατάρτιση των ομάδων εθελοντών, που είναι διαπιστευμένοι μέσω των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας σε Ελλάδα και Βουλγαρία και οι οποίες ασχολούνται με τις φυσικές καταστροφές και ιδιαίτερα τις δασικές πυρκαγιές. Το πλαίσιο αυτό περιελάμβανε εκπαιδευτικό υλικό, τις απαραίτητες υποδομές, τα εργαλεία και μηχανισμούς προκειμένου να λειτουργήσει το σύστημα εκπαίδευσης και κατάρτισης ακόμα και μετά το τέλος του προγράμματος.

BRAVO 1Στο πρόγραμμα OUTLAND συμμετείχαν οι εξής εταίροι: Δήμος Θέρμης, ως Leader του προγράμματος, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Zlatograd, Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής  Ανάπτυξης – Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής,  Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου “Δάσους Δαδιάς- Λευκίμης- Σουφλίου”.

  • Institute of Mathematics and Informatics/ Bulgarian Academy of Sciences

TO VRAVEIO TOY DHMOY BRAVO

Η ανάδειξη της πρωτοβουλίας  OUTLAND του Δήμου Θέρμης, που συμβάλλει  στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στη χώρα μας, έγινε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Kοινωνικό  Διάλογο BRAVO και αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

yposelido

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο