ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

dhmarxos oasth 1Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΟΣΕΘ ΑΕ κ. Κωνσταντίνο Αμπατζά πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα που αντιμετωπίζονται στον τομέα της αστικής συγκοινωνίας, ενώ συζητήθηκε και το αίτημα επέκτασής της σε περιοχές του Δήμου μας που σήμερα είτε αντιμετωπίζουν χαμηλή εξυπηρέτηση είτε δεν εξυπηρετούνται με δρομολόγια του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε κλίμα κατανόησης και διάθεσης συνεργασίας, έγινε καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θέρμης σε σχέση με την αστική συγκοινωνία η οποία οφείλεται, όπως επισημάνθηκε, σε ένα μεγάλο βαθμό στο μειωμένο αριθμό κυκλοφορούντων οχημάτων. Επιπλέον, συζητήθηκε η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας σε περιοχές που σήμερα δεν εξυπηρετούνται ή έχουν πολύ χαμηλή εξυπηρέτηση καθώς και η δυνατότητα συνδέσεων των τριών δημοτικών ενοτήτων τόσο μεταξύ τους όσο και με το κέντρο του Δήμου.

dhmarxos oasth kalh
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, επεσήμανε ότι είναι δυνατόν να γίνουν μικρές παρεμβάσεις προς όφελος της εξυπηρέτησης των πολιτών σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, πολύ δε περισσότερο σε μεσοπρόθεσμο οπότε και θα αυξηθούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες του ΟΑΣΘ σε ότι αφορά τον στόλο των λεωφορείων. Στο σημείο αυτό, αξιολογήθηκε και η θετική συμβολή της δημοτικής συγκοινωνίας η οποία λειτουργεί στον Δήμο και για την οποία εξετάζει επικείμενες αλλαγές τους επόμενους μήνες.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και η επιστημονική συνεργάτης του Δημάρχου –συγκοινωνιολόγος κ. Μαρία Γρηγοριάδου και η συνεργάτης του ΟΣΕΘ συγκοινωνιολόγος κ. Χρύσα Βίζμπα.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο