ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε ταυτόχρονη διπλή βλάβη και συγκεκριμένα της υδρευτικής Γεώτρησης και του Κεντρικού τροφοδοτικού Αγωγού, οφείλεται η διακοπή νερού στη Δημοτική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θέρμης και του ανάδοχου εργολάβου επιχειρούσαν την αποκατάσταση των βλαβών με αποτέλεσμα πριν λίγη ώρα να τεθεί σε λειτουργία ο Κεντρικός Τροφοδοτικός Αγωγός από τον οποίο και ξεκίνησε η παροχή νερού στους κατοίκους της περιοχής.
Συνεργείο της ΔΕΥΑ Θέρμης παραμένει στο σημείο της υδρευτικής Γεώτρησης προκειμένου εντός της ημέρας να αποκατασταθεί η λειτουργία της και συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης κ. Παναγιώτης Πονερίδης επισημαίνει πως η Δημοτική Επιχείριση με τον εντοπισμό του διπλού προβλήματος στην περιοχή, παρενέβη άμεσα και ταυτόχρονα με δύο συνεργεία, ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό και εντός της ημέρας η τροφοδότηση και πάλι της Αγίας Παρασκευής. Η προσπάθεια συνεχίζεται στην υδρευτική Γεώτρηση όπου θα παραμείνει το συνεργείο της ΔΕΥΑ μέχρι και την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο