ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

3 διανομη τεβαΟμαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε χθες η τρίτη και τελευταία για το έτος 2017 διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείουστους περίπου διακόσιους δικαιούχους του ΤΕΒΑαπό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης. Οι υπάλληλοι του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τους εθελοντές του κοινωνικού Παντοπωλείου από τις 9:30 το πρωί έως αργά το μεσιμέρι πραγματοποιήσαν τη διανομή που περιελάμβανε ζυμαρκά, φασόλια, γάλα εβαπορέ, τοματοπολτό, τυρί, κοτοπουλο, ζάχαρη, πατάτες, κρεμμύδια και λάχανο .

3 διαν τεβαΟι συγκεκριμένες διανομές γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή έγινε στο χώρο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης επί της οδού Στενημάχου 16 στη Θέρμη και αναμένεται να επαναληφθεί από τη νέα χρονιά.
Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο