ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

tagarades dhmarxos themeliwsh prwthΤη θεμέλιο λίθο στο υπό ανέγερση νέο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο των Ταγαράδων (προπονητήριο) , τοποθέτησε νωρίς σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων θεμελίωσης του μεγάλου αυτού έργου, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των αθλητικών φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Στη σημερινή τελετή θεμελίωσης του νέου προπονητηρίου που έγινε στο χώρο ανέγερσης και εργασιών-δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και το  Νηπιαγωγείο παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Θέρμης κ. Απόστολος Τσολάκης, ο νέος Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ υπεύθυνος για τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων κ. Γιώργος Αγγέλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καρκατζίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτριος Καλαθάς και άλλοι τοπικοί παράγοντες, εκπρόσωποι του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου ¨Θρίαμβος” καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

dhmarxos petralithos eikona vasilikos trapezi

Στόχος της δημοτικής αρχής καθώς και της κατασκευάστριας εταιρίας ΗΛΕΚΤΩΡ, είναι οι εργασίες στο νέο κλειστό προπονητήριο και  διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, να πραγματοποιηθούν με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να ολοκληρωθούν έως το το Φθινόπωρο του 2018 και να παραδοθεί στους χρήστες του με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου.
Με το συγκεκριμένο έργο συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης, αφού σύντομα θα προστεθεί μία νέα υποδομή με σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και κερκίδες θεατών,  υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη προπονητικών αναγκών τοπικών αθλητικών σωματείων, ενώ παράλληλα θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο προπονητήριο.

dhmarxos themeliwsh 4tagarades lithostagarades themeliwsh 1tagarades themeliwsh dhmarxos kalh

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο