ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τον Πόντο , δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος  Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος από τη Μικτή χορωδία του ΚΑΠΗ Θέρμης.
Με χαμόγελο και ανεξάντλητη αισιοδοξία τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης, έψαλαν τα κάλαντα, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο αλλά και σε όλους τους δημότες μας, δύναμη και κουράγιο να ξεπεράσουμε με συνοχή και υπομονή τις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης που σταθερά και παραδοσιακά κάθε χρόνο κοσμούν με την παρουσία τους και τις μελωδίες τους τις γιορτινές αυτές μέρες το Δημαρχείο .

Επεσήμανε πως για τη δημοτική αρχή Θέρμης η Γ΄ Ηλικία και τα μέλη των ΚΑΠΗ, αποτελούν προτεραιότητα κι αυτό αντικατοπτρίζει “στάση ζωής και συμπεριφοράς” κι όχι πρόσκαιρη επιλογή. Ζήτησε παράλληλα από τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης να διατηρήσουν την αισιοδοξία, την ανεξαρτησία, την αυτάρκεια και κυρίως την αστείρευτη εσωτερική τους δύναμη που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη οι νεώτερες γενιές και να τους διδάξουν με το παράδειγμά τους, αδιαφορώντας για τις όποιες “διχαστικές” φωνές έχουν κάνει την εμφάνισή τους τελευταία καθώς η ιστορία μας έχει διδάξει ότι ως λαός “ διχασμένοι δεν πάμε μπροστά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε για το Δήμο μας αυτό που του αξίζει.

“Μπορεί οι ηλικιωμένοι να αποτελούν  μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα που χρειάζεται την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της κοινωνίας, ωστόσο συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη καθώς διαθέτουν γνώση και εμπειρία χρήσιμη στις νεότερες γενιές, βοηθούν τα παιδιά και εγγόνια τους και συμμετέχουν όλο και πιο πολύ στον εθελοντισμό. Ο Δήμος Θέρμης και το ΝΠΔΔ, μέσω των δομών του, θα συνεχίσει να εφαρμόζει δράσεις για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυσης του αισθήματος, προσφοράς και κοινωνικής τους συμμετοχής” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.
Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ομόνοια και αγάπη.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης στο γραφείο του Δημάρχου συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Ανδρέας Βιολιτζής που ευχαρίστησε το Δήμαρχος για τη σταθερή στήριξη, παρουσία, στάση και συμπαράσταση απέναντι στους ανθρώπους της Γ΄ ηλικίας του Δήμου μας.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο