ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Δύο δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον διοργανώνει η Κοινότητα Νέου Ρυσίου το μήνα Μάρτιο. Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 πρόκειται να διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας μια νέα πνοή ζωής σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Συγκεκριμένα η εθελοντική αιμοδοσία, θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του ΚΑΠΗ Νέου Ρυσίου και θα ξεκινήσει από τις 09.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου “Αγιος Παύλος”.
Ας μην ξεχνούμε πως η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης. Για τους άλλους και για τον εαυτό μας. Με μία αιμοδοσία σώζουμε μέχρι 3 ζωές ενηλίκων ή μέχρι 6 ζωές παιδιών.
Στην κατεύθυνση αυτή η Κοινότητα Νέου Ρυσίου καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να δώσει δυναμικό παρών συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία της 15ης Μαρτίου.

Παράλληλα, την ίδια μέρα η Κοινότητα,  συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις, με μία πράξη προσφοράς και αγάπης προς το φυσικό περιβάλλον, διοργανώνοντας επαναληπτική δενδροφύτευση, στον πεζόδρομο του Νέου Ρυσίου σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου..
Η δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης, της αγάπης για το περιβάλλον και της ευαισθητοποίησης σε θέματα προστασίας και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος. Με κεντρικό σύνθημα : Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να βοηθήσει στην προστασία και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και να συμβάλλει στην αύξηση του πρασίνου στο Δήμο μας, η Κοινότητα Νέου Ρυσίου καλεί τους συνδημότες μας να πάρουν μέρος στη δράση που ξεκινά στις 10.30 το πρωί της 15ης Μαρτίου και αναμένεται να διαρκέσει έως αργά το μεσημέρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο