ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

κατάλογος10.000 μη χρησιμοποιηθέντα voucher για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό και ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ αναδιανέμει η ΕΕΤΑΑ. Με σημερινή ανακοίνωσή της δίνει τη δυνατότητα στους γονείς που υπέβαλαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για τη δράση “ Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», αλλά δεν έλαβαν voucher το Ιούνιο επειδή είχε εξαντληθεί ο προϋπολογισμός να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για τη συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιημένων voucher. Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ η αναδιανομή θα γίνει αυστηρά με βάση τη μοριοδότηση του Ιουνίου και με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε συγκεκριμένο παιδικό σταθμό ή δομή.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher», με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στις 24:00.

Τονίζεται ότι ο κάθε υποψήφιος κατά την υποβολή της αίτησης – δήλωσηςθα πρέπει να έχει την έγγραφη βεβαίωση του Φορέα, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση στο συγκεκριμένο φορέα/δομή. Η βεβαίωση αυτή θα συνυποβληθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την εγγραφή του παιδιού.

Η χορήγηση των βεβαιώσεων για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ», θα γίνεται από αύριο 22/9/2017 και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων, στα γραφεία του στο Δημοτικό Κατάστημα Τριλόφου, Πλατεία Δημαρχείου – Τρίλοφος, ώρες 07:30-15:00, τηλ.επικοινωνίας: 2392 330214, 219 & 213.

Η χορήγηση των βεβαιώσεων για τα ΚΔΑΠ της ΔΕΠΠΑΘ, θα γίνεται από αύριο 22/9/2017 στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, Δημητρίου & Καραολή με Καπεταν Χάψα στη Θέρμη, από τις 08:00 – 15:00, τηλ. επικοινωνίας : 2310 466423.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο