Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η νεολαία Αγίου Αντωνίου, διοργανώνει ένα πολυήμερο φεστιβάλ με εργαστήρια, κινηματογράφο, παιχνίδια, μουσικές εκδηλώσεις, δανειστική βιβλιοθήκη μπαζάρ, θεατρικές δραστηριότητες και πλήθος άλλων δράσεων, οι οποίες, φέτος, έρχονται στο σπίτι σας με ασφάλεια. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Εργαστήρια εικαστικών εξ αποστάσεως: τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους εμψυχωτές της νεολαίας και θα φτιάξουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές στα εργαστήρια εικαστικών εξ αποστάσεων. Στα εργαστήρια τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν έπειτα από δήλωση σε ηλεκτρονική φόρμα στην Google Meet της νεολαίας. Θα παραλάβουν ταχυδρομικώς φάκελο με απαραίτητα υλικά (όπως χαρτόνια κ.λπ.). Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν μέσω e-mail μετά την αίτηση.
– Online Κινηματογράφο: μέσω πλατφόρμας τα παιδιά του Αγίου Αντωνίου και του Μονοπηγάδου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγαπημένες τους ταινίες στο σπίτι παρέα με την οικογένειά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή σας σε κάποιο εργαστήρι.
– Οι ανοιχτές δράσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της νεολαίας Αγίου Αντωνίου, μέσω της ψηφιακής της συλλογής θα φέρουν τα παιδιά κοντά στο βιβλίο και θα ανακαλύψουν τη δανειστική βιβλιοθήκη της νεολαίας.
– Το καλάθι των ευχών, ένα εργαστήριο εξ αποστάσεως για να γεμίσουμε και φέτος το δέντρο των ευχών με τις πιο όμορφες κάρτες.
– Το ανοιχτό εργαστήρι Φυσικής με εκπαιδευτικά πειράματα στο σπίτι.
– Το Christmas photo challenge, έναν διαγωνισμό με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που θα φωτίσουν την ιστοσελίδα και τα social media της νεολαίας του Αγίου Αντωνίου. Οι καλύτερες θα κερδίσουν κουπόνια για ποπ-κορν και αναψυκτικό για απόλαυση του Home Cinema του Γιορτινού Κόσμου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες του On-line Γιορτινού Κόσμου θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, κατά το οποίο θα ανοίξει και η φόρμα συμμετοχής.
Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Νεολαίας Αγίου Αντωνίου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Γιορτινό Κόσμο της Νεολαίας – Online Edition!  www.sillogosneolaias.webnode.gr


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка