kdapxristoygennaΜε μουσικά και εικαστικά εργαστήρια, χορευτικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και χειροποίητα κουλουράκια γιόρτασαν τα Χριστούγεννα τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης.
Για πρώτη χρονιά φέτος, από τις 27 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσει ΚΔΑΠ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σε όλο το χρονικό διάστημα που τα σχολεία είναι κλειστά, τα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν σε πρωϊνό ωράριο 7:30 – 15:30. , στην οδό Μανδρίτσα 2. Για πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό του ΚΔΑΠ στο χώρο του σχολείου αλλά και στα τηλέφωνα 2392 330 214.219, 213.
Όλες οι δομές, με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν και σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους που εφαρμόζουν, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, να αναπτύξουν συνεργατικό πνεύμα, να κοινωνικοποιηθούν, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό.
Τα ΚΔΑΠ, είναι συγχρηματοδοτούμενες δομές από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο