ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

VETERANI

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ώρα έναρξης 15:30
Δημοτικό Γήπεδο Θέρμης (Θερμαϊκού)
Συμμετέχουν :
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ | ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ | ΠΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΑΡΣΑΚΛΗ Α.Π.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR | ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΡΜΗΣ

Στο δημοτικό γήπεδο Θέρμης ( Θερμαϊκού ), την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων : Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Δήμου Θέρμης , Βετεράνοι της ομάδας του ΠΑΟΚ , και τη συμμετοχή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου Junior του Π.Α.Ο.Κ. , Θερμαϊκού Θέρμης, Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων και Αρσακλή Α.Π.Σ Πανοράματος.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση βοήθειας σε τρόφιμα και χρήματα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τα μέλη του Σωματείου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Θέρμης (2007) , τους οποίους στηρίζει ο δήμος μας από την ίδρυση τους.
Εφέτος έχουμε την χαρά να είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια μας , ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτικών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων.
Κατά την διάρκεια των αγώνων θα παραβρίσκονται στο γήπεδο οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.

Ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους προσφορά και χορηγία. Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει στο γήπεδο κατά την διάρκεια των αγώνων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο