ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μια ακόμη εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνουν Τοπική Κοινότητα και Νεολαία στον Άγιο Αντώνιο το ερχόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Αγίου Αντωνίου. Μία εκδήλωση που θα περιλαμβάνει πληθώρα χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων με κατασκευές, δημιουργίες, τραγούδια, αυτοσχεδιασμούς και κάθε εφικτή τέχνη που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.  Ένα απίστευτο εργαστήρι Χειροτεχνίας στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδόκοσμου, σας περιμένει στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αντωνίου. Ώρα έναρξης 5.00 το απόγευμα. Γιατί οι Γιορτές στον Άγιο Αντώνιο είναι και δημιουργικές.

Με αφορμή τα πλούσια εορταστικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πόπη Πουρσανίδου τονίζει πως τα Χριστούγεννα, είναι μια όμορφη και λαμπερή γιορτή, που θα μπορούσε κανείς να πει πως την περιμένουμε με μεγάλη προσμονή όλο τον χρόνο.
Μια γιορτή πλούσια από χαμόγελα, αφιερωμένη στα παιδιά. Τα συναισθήματά μας είναι πολλά και γεμάτα χαρά, ενθουσιασμό, γέλιο, ανυπομονησία αλλά πολλές φορές ακόμη και θλίψη, ανησυχία και μελαγχολίας.
Τα Χριστούγεννα και η μαγεία τους, στον Άγιο Αντώνιο είναι αφιερωμένα στα παιδιά. Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνονται με τη νεολαία του χωριού, στρέφουν την προσοχή τους στα παιδιά με στόχο να τους μεταφέρουμε το κλίμα των ημερών αλλά και την ευχαρίστησή τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο