ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Με δύο εκδηλώσεις στη νεοσύστατη δομή του ΚΑΠΗ Περιστεράς και στο ΚΑΠΗ Καρδίας, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 οι γιορτές για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας σε όλες τις δομές του Δήμου μας, σε κάθε Κοινότητα.
Στη νεοσύσταση δομή του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Περιστεράς κυριάρχησαν συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η σύσταση της δομής και μάλιστα με μεγάλη συμμετοχή μελών που ξεπερνά πλέον τα 100 άτομα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσία του Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ κ. Γιώργου Αγγέλου, της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευαγγελίας Κούτρη και του Προέδρου της Κοινότητας κ. Δημήτριου Ντισλή, καθώς και όλων των Τοπικών Συμβούλων, με φανερή αισιοδοξία άπαντες ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του Προέδρου κ. Γιώργου Αλεξάκη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης καθώς και υγεία, δύναμη και δημιουργία σε όλα τα μέλη της δομής, που με τόση θέρμη αγκάλιασαν το νέο ΚΑΠΗ Περιστεράς. Ευχή όλων και η νέα αυτή δομή του Δήμου μας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα άλλωστε προχθές Κυριακή, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Καρδίας. Τα μέλη του ΚΑΠΗ με τη δυναμική τους παρουσία, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, με το δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του ΝΠΠΔ κ. Αργύρη Μωραΐτη, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριο Λιάντα και την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου κ. Φανή Χατζηδημητρίου.


Συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν κατά την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Καρδίας που κορυφώθηκε  κατά τη βράβευση του απερχόμενου Προέδρου του ΚΑΠΗ κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Στο μεγάλο έργο του κ. Χατζηγιάννη άλλωστε, την αφοσίωση, τη δοτικότητά και την κατάθεση ψηχής που πρόσφερε για πολλά χρόνια στα μέλη της δομής της Καρδίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος,ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία του με τη δημοτική αρχή .
Την όμορφη χθεσινή εκδήλωση στην Καρδία επιμελήθηκε η νέα Πρόεδρος κ. Ιωάννα Χαρισοπούλου ενώ παρόντες ήταν και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο