ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

κατάλογοςΧείρα βοηθείας προς τους γονείς τείνει ο δήμος Θέρμης, αφού για άλλη μια χρονιά τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής διοργανώνουν πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης με διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων. Συγκεκριμένα, από σήμερα, 26/5 ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής φύλαξης Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (5 έως 12 ετών). Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο περίπου μήνες από 19/06/2017 έως 31/07/2017, και τα τμήματα θα λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 07:30 εώς τις 15:30 με τη δυνατότητα πρώτης αποχώρησης στις 13:30. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες αθλητισμού, ζωγραφικής – καλλιτεχνικών, θεατρικής αγωγής, και μουσικής που θα υλοποιούνται από πτυχιούχους εκπαιδευτικούς.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στα εξής Δημοτικά Σχολεία:

2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας

2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου

Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών

Δημοτικό Σχολείο Ν. Ρυσίου &

2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης(Μανδρίτσας 2),

Απαραίτητες πληροφορίες και απαιτούμενα δικαιολογητικά 

Η αίτηση θα υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και θα είναι διαθέσιμη στο site του Ν.Π.Δ.Δ. www.socialthermi.gov.gr καθώς & μέσω του site του Δήμου Θέρμης www.thermi.gov.gr,

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να προσκομίσει ο γονέας στο χώρο που θα επιλέξει να παρακολουθήσει το παιδί του το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής φύλαξης, είναι τα ακόλουθα:

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Βεβαίωση εργασίας της μητέρας ή κάρτα ανεργίας της μητέρας σε ισχύ

Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΘ κλπ ή Έντυπο Ε1 (3η σελίδα) της φορολογικής δήλωσης για την απόδειξη τόπου κατοικίας

Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση (όχι προγενέστερη του Σεπτέμβρη 2016), υπογεγραμμένη από παιδίατρο που να αναφέρει ότι το παιδί είναι υγιές και επιτρέπεται να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

Αποδεικτικό κατάθεσης στην Τράπεζα

Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης:

Α) ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΙΒΑΝ: GR 2801722670005267071613962) ή

Β) ΑΤΤΙΚΗΣ (ΙΒΑΝ: GR 9301608750000000084912719)

Ως καταθέτης θα αναγράφεται το όνομα του γονέα στο όνομα του οποίου έχει υποβληθεί η ηλεκτρονική αίτηση και αιτιολογία «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΥΛΑΞΗ 2017 & (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ)» Το αποδεικτικό κατάθεσης θα προσκομίζεται μαζί με τα ανωτέρω δικαιολογητικά καθώς η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την εξόφληση.

Το κόστος συμμετοχής των γονέων στο πρόγραμμα θα ανέλθει στα δώδεκα (12,00) ευρώ την εβδομάδα. Για δύο (2) ή τρία (3) παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής των γονέων θα ανέλθει στα οκτώ (8,00) ευρώ ανά παιδί την εβδομάδα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθ’όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και θα ικανοποιούνται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις φιλοξενίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο