ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

deya 5

Mε εργασίες «καθημερινότητας» που αφορούν σε βλάβες ύδρευσης, ελέγχους δεξαμενών και αντλιοστασίων, τοποθετήσεις και αλλαγές υδρομετρητών, καθώς και αποκαταστάσεις πλακών, πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις, ολοκληρώθηκε ο μήνας Φεβρουάριος για τη ΔΕΥΑ Θέρμης.

Το μήνα Φεβρουάριο 2016, αποκαταστάθηκαν 49 βλάβες ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης, έξι στη Μίκρα και 18 στα Βασιλικά.
Παράλληλα τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Θέρμης προχώρησαν σε καθημερινούς ελέγχους δεξαμενών και αντλιοστασίων καθώς και στον έλεγχο των ακαθάρτων της δεξαμενής του αντλιοστασίου του Νέου Ρυσίου, καθώς σε 24 αλλαγές (αποκαταστάσεις παλαιών και τοποθετήσεις νέων) υδρομετρητών σε Θέρμη και Μίκρα.

BLABES DEYA 2BLABES DEYA 4

Σημαντικές εξάλλου ήταν και ασφαλτικές αποκαταστάσεις και οι αποκαταστάσεις πλακών και πεζοδρομίων που πραγματοποιήθηκαν σε εννέα συνολικά σημεία στους οικισμούς Θέρμης, Ταγαράδων, Νέας Ραιδεστού, Νέου Ρυσίου και Βασιλικών.
Πάγια πολιτική αλλά και πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης είναι ο περιορισμός του ποσοστού των απωλειών του νερού, η άμεση επέμβαση για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση των διαρροών με την παράλληλη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Δημότες.
«Η ΔΕΥΑ Θέρμης, στα όρια της ευθύνης της, με μεθοδική και συστηματική προσπάθεια των εργαζομένων, διεκδικεί και επιτυγχάνει υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων, που συμβάλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Παναγιώτης Πονερίδης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο