Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

mhtera prvthΤη μητέρα, την πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας πρόκειται να τιμήσουν στην Αγία Παρασκευή, σε μία όμορφη γιορτή, που διοργανώνουν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής και η Δημοτική Κοινότητα.
Τη Μητέρα , την τράπεζα στην οποία καταθέτουμε όλους μας τους πόνους και τις ανησυχίες μας, τη γυναίκα που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού όσα χρόνια κι αν περάσουν και όχι η γυναίκα που θα φέρει απλά ένα παιδί στον κόσμο.

Τη γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Τη γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ. Τη γυναίκα που μας αποδέχεται γι αυτό που είμαστε και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να γίνουμε.Τη γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Αυτή τη γυναίκα, τη μητέρα, που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της, θα τιμήσουν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στη Δημοτική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ώρα 18.30 το απόγευμα.

mhtera 1
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.
Παράλληλα στη “γιορτή της μητέρας” θα συμμετέχουν και τα παιδιά του μοντέρου χορού των τμημάτων της ΔΕΠΠΑΘ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο