ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Με κύριο μέλημα την υγεία των σπουδαστών και των αθλητών, η ΔΕΠΠΑΘ ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της χρήσης των χώρων από συλλόγους. Με την τήρηση, όμως των υγειονομικών διατάξεων για τη λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης θα συνεχιστεί η λειτουργία δια ζώσης ή με τηλε-εκπαίδευση όλων των πολιτιστικών τμημάτων καθώς και του Δημοτικού Ωδείου. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος Αθηνά Παπαδάκη “πρώτο μέλημα όλων μας είναι η υγεία των σπουδαστών, των αθλητών καθώς και των οικογενειών τους. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους δημότες που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται”.
Αναλυτικά, λόγω της υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο τέταρτο (4) επίπεδο (πολύ υψηλό) των προληπτικών μέτρων προστασίας για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων η Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. αποφασίζει τα παρακάτω:

• Αναστέλλεται η λειτουργία των αθλητικών χώρων της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (ΔΑΚ, ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης κλπ) για προπονήσεις και αγώνες, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

• Συνεχίζεται η λειτουργία (δια ζώσης ή με τηλεκπαίδευση) όλων των πολιτιστικών τμημάτων καθώς και των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., σύμφωνα με τα ισχύοντα και κάθε φορά επικαιροποιημένα μέτρα για την λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

• Δεν επιτρέπεται η χρήση των πολιτιστικών χώρων της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Κέντρα Πολιτισμού) για δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο