ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

IMG-b183667660236e962f9239f504c70fe5-VΜε μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή γιορτή αποχαιρέτησε μια ακόμη δημιουργική χρονιά το ΚΔΑΠ Θέρμης. Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί καλωσόρισαν το καλοκαίρι σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΚΔΑΠ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης. Ολοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα επιτεύγματα των παιδιών στη Ρομποτική και απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα Pilates και Ενόργανης Γυμναστικής. Με τα κινητικά παιχνίδια που ακολούθησαν γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και εκπαιδευτικοί έγιναν για λίγο παιδιά. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν καλοκαιρινά αναμνηστικά δωράκια, δημιουργήματα του εικαστικού εργαστηρίου του ΚΔΑΠ. Οι γιορτές συνεχίζονται με τις εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Τριλόφου, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στις 6μμ, στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
IMG-d9b58025fad7da08ec1b1ac18ebae962-VΣτόχος μας είναι όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε χώρους δημιουργίας κοντά στην οικογένεια, το σπίτι, τη γειτονιά, να συναναστρέφονται με συνομηλίκους και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με τη βοήθεια εξιδεικευμένου προσωπικού δήλωσε για τα ΚΔΑΠ ο Πρόεδρος των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Πασχάλης Αναγνώστου.
Για το λόγο αυτό προσπαθούμε συνεχώς να ενισχύσουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους Δημιουργικής Απασχόλησης. Φέτος το καλοκαίρι συνεχίζουμε με την καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών, ενώ από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα λειτουργήσει ένα ακόμη Κ.Δ.Α.Π. στον Αγ. Αντώνιο .Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των ΚΔΠΑ ευχαριστούν γονείς και παιδιά για τη συμμετοχή του και εύχονται Καλό Καλοκαίρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο