ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ρομποτική, εικαστικά και κατασκευές, αγγλικά, χρήση διαδικτύου, γυμναστική και χορό, εκμάθηση μουσικών οργάνων, μουσική προπαιδεία, αλλά και ζαχαροπλαστική για όλα τα παιδιά προσφέρουν τα ΚΔΑΠ του δήμου Θέρμης και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παιδιά από πέντε έως δώδεκα ετών μπορούν, από τις 11:30 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ, να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από το πρόγραμμα «Τα λέμε από το σπίτι» των ΚΔΑΠ των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα τηλε-απασχόλησης των ΚΔΑΠ τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν να ζουν κομμάτια της καθημερινότητάς τους, να παρακολουθούν μαθήματα του ενδιαφέροντός τους, ενώ παράλληλα γεμίζουν τις ώρες τους δημιουργικά. Το πρόγραμμα της τηλε-εκπαίδευσης, που είναι αναρτημένο παρακάτω, βγαίνει σε εβδομαδιαία βάση, ενώ για την παρακολούθηση των μαθημάτων χρησιμοποιούνται οι πλατφόρμες Zoom και e-me.
Μέρος στις διαδικτυακές, αυτές συναντήσεις μπορούν να πάρουν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αν έχουν εγγραφεί σε κάποιο από τα τμήματα των ΚΔΑΠ. Παιδιά, τα οποία δεν συμμετέχουν ακόμη σε κάποιο από τα προγράμματα, μπορούν να εγγραφούν αρκεί οι γονείς τους να στείλουν ένα αίτημα στο kkpf@thermi.gov.gr με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, ηλικία παιδιού, σχολείο που πηγαίνει και τη διεύθυνση κατοικίας).

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΔΑΠ 

Τα λέμε από το σπίτι…

7/12-12/12 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ
Zoom (live)

11.30-12.00

Ταξίδι στον κόσμο (Νήπια,Α,Β) Αγγλικα για μικρούς (Νήπια,Α,Β) Εικαστικά

(Νήπια,Α,Β)

Τμήμα φλογέρας Ντο, ρε, μι αρχίζει η μουσική

 (Νήπια,Α)

Γλυκές δοκιμές

(Νήπια,Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ)

Zoom (live)

18.30-19.00

Μουσική Βιταμίνη

(Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ)

  Ρομποτική

WeDo 2

(Β,Γ)

     
Zoom (live)

19.30-20.00

  Τμήμα Μεταλλόφωνου Body Percussion (Νήπια,ΣΤ) Gym for kids! (Νήπια,ΣΤ) Ρομποτική

EV3

(Δ,Ε,ΣΤ)

 
   
e-me

(video, εργασίες)

Παίζουμε μαζί

(Νήπια,Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ)

Gym for kids! (Β,ΣΤ) Εικαστικά

(Γ, Δ, Ε, ΣΤ)

Ζωηρά πινέλα-Κόλλα, ψαλίδι, χαρτί

(Νήπια,Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ)

Διαδικτυοπράκτορες

(Γ,Δ,Ε,ΣΤ)

 
e-me

(video, εργασίες)

  Αγγλικά για μικρούς (Νήπια,Α,Β)        
Το πρόγραμμα θα τροποποιείται κάθε εβδομάδα, σε σχέση με το μέσο επικοινωνίας (Zoom – e-me) και θα το λαμβάνετε στο email σας, ώστε να επιλέγετε τις δραστηριότητες που θέλετε να παρακολουθήσετε.

…μέχρι να σας ξαναδούμε από κοντά

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο